Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimske gadosti
Povratak na članak

Snijeg izazvao kaos u dijelovima Austrije i Njemačke

Zbog obilnih snježnih padalina neki dijelovi Austrije i Njemačke privremeno su bez struje.

Komentari 5

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:49 26.10.2010.

Ovo je nadnaslov: \"zimske gadosti\" Pa vi definitivno niste normalni!!! Snijeg u zimi proglasiti GADOSTIMA??? A što je to vaš pametni novinar očekivao krajem 10. mjeseca? Tratinčice???

VL
OB
-obrisani-
11:16 26.10.2010.

Strašno, evo nikako da se standarziraju vremenske prilike u EU, što ima padati snijeg u Austriji i Njemačkoj kada je u Portugalu sunčano, trebalo bi odmah postaviti jednog povjerenika EU i za to i uz jednu omanju komisijicu da razrješe takve nesporazume, ili snijeg svima ili nikome, to nije u duhu standardizacije i 13 zrna graška po mahuni (ili koliko već).

VL
IB
istina_boli
19:16 26.10.2010.

U ratu sam se najvise veselio snjegu, tad nisu padale granate!

VL
OB
-obrisani-
23:10 26.10.2010.

Židovi = potomci robova i haremskih kurvi. Ne postoji narod koji kroz povijest nije porobio tu primitivnu stoku, i koji se nije izredao na njihovim ženama. Od Egipta, Asirije, Babilona i Rima, svi pamte kvalitetu židovskih kurvi koje su bezez ikakvog srama širile noge pred svim drevnim osvajačima. Njihovi židovski muževi mogli su samo slušati njihove krikove seksualne boli ali i zadovoljstva koji su dopirali do kamenoloma ili polja u kojima su robovali navedenim gospodarima. Zbog ove otužne povijesne činjenice kod židova postoji pravilo da se židov postaje po majci a ne po ocu, jer malo koji židov je kroz povijest bio otac svog djeteta. O tome svjedoči i sam 2. svjetski rat i masovno kurvanje židovki, jer iz pouzdanih obiteljskih izvora sam čuo kako židovke uopće nije trebalo prisiljavati čak ni nagovarati na snošaj, već su same širile noge poput najgorih seoskih kurvetina, za samo koricu kruha ili gutljaj vode. Navodno je svaka židovka znala po noći \"obraditi\" po četvoricu ili petoricu, a sutradan bi se sa mužem i djecom ponašala kao prava uzorna židovska majka. I onda se židovi čude što im se smije cijeli civilizirani svijet?

VL
OB
-obrisani-
13:20 27.10.2010.

NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://tinyurl.com/nogomet-hokej :::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u u postojećim sportovima broji oko 350 000 korisnika i svakim danom sve je veća::: http://tinyurl.com/nogomet-hokej

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.