Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kemijska reakcija

Snažna eksplozija u Tučepima: Izgorio štand na šetnici, dvije osobe ozlijeđene

U zgradi Gradskog poglavarstva izbio požar u kuhinji, vatrogasci brzo intervenirali
Goran Stanzl/PIXSELL
19.08.2022.
u 06:26

Požar je ugašen odmah, a vlasnik štanda je zadobio opekline po rukama, nogama i licu, dok je druga osoba lakše ozlijeđena

Pripadnici DVD-a Tučepi zaprimili su u četvrtak navečer dojavu o eksploziji štanda na tučepskoj šetnici u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, a požar je ugašen odmah, izvijestio je portal Makarska danas.  Vatrogasci su 21,20 sati zaprimili dojavu o eksploziji na tučepskoj šetnici. 

Cijelim je mjestom odjeknula snažna detonacija, a uzrok je bila kemijska reakcija koja se, kako pretpostavljaju vatrogasci, zbila u crijevu od plina na štandu na šetnici, piše Makarska danas.

"Požar je ugašen odmah, a vlasnik štanda je zadobio opekline po rukama, nogama i licu, dok je druga osoba lakše ozlijeđena. U tom je trenutku šetnica bila puna gostiju tako da je prava sreća da nije bilo drugih ozlijeđenih, pogotovo s obzirom na to da je na štandu bilo pet plinskih boca", rekao je za Makarsku danas zapovjednik DVD-a Tučepi Goran Bušelić. 

Štand je potpuno izgorio. 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
poluprovokator
08:12 19.08.2022.

Kemijska reakcija propan-butana sa kisikom iz zraka započeta uz iskru ili otvoreni plamen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije