Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U središtu Umaga

Probudila ih snažna eksplozija: Mislili smo da je bomba iz svjetskog rata

eksplozija u Umagu
Foto: JVP Umag
1/6
04.07.2019.
u 13:33

Srećom, nije došlo do požara i još je veća sreća što nitko nije stradao, objavili su vatrogasci

Snažna eksplozija probudila je jutros brojne Umažane. Vatrogasci su, naime, u 7.44 zaprimili dojavu o eksploziji u staroj jezgri Umaga, a kada su izašli na intervenciju, imali su što vidjeti.

– Dolaskom na mjesto događaja zatekli smo potpuno devastiran lokal. Pretpostavka je da je došlo do eksplozije plinske smjese, a očevidom koji je još u tijeku utvrdit će se pravi razlog. Srećom, nije došlo do požara i još je veća sreća što nitko nije stradao – objavili su na Facebooku umaški vatrogasci.

Do eksplozije je došlo u restoranu Kažeta u Ulici sv. Mihaela u središtu grada.

Foto: JVP Umag

– Ma to vam je tako gurnulo da smo u prvi mah pomislili da se radilo o nekoj zaostaloj bombi iz Dugog svjetskog rata. Na svu sreću meni su prozorska stakla ostala čitava, ali oni koji imaju ulaz bliže restoranu nisu bili te sreće – rekla je jedna žena za 24 sata.

Još se ne zna uzrok eksplozije, no sumnja se da bi mogla biti riječ o curenju plina iz neke od boca u kuhinji. Materijalna šteta je velika jer je, osim inventara restorana, uništeno i dosta prozora privatnih kuća oko lokala.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
14:58 04.07.2019.

Dobre klupe i stolovi.

CR
CrniGaro
14:54 04.07.2019.

Sezonci i gosti.

PU
paul-umpe
15:10 04.07.2019.

ciganska cetvrt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije