Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Između 5,9 i 6,1

Snažan potres zatresao grčki otok Kefaloniju

Kefalonija
Foto: Google Maps
03.02.2014.
u 09:26

Zasad nema podataka o žrtvama i materijalnoj šteti.

Snažan potres zatresao je rano jutros grčki otok Kefaloniju. Prema podacima atenskog Geodinamičkog instituta, potres je bio jačine 5,9 stupnjeva, dok je US Geological Survey zabilježio magnitudu 6,1 stupanj.

Ovo je drugi snažan potres koji je zatresao tu regiju u tjedan dana, javlja Reuters. Zasad nema podataka o žrtvama i materijalnoj šteti.

Prošlog tjedna na otoku je bio potres jačine 5,7 stupnjeva nakon čega su stanovnici u panici napuštali svoje domove.

– Sve upućuje na to da je ovo najjači potres koji je uslijedio nakon onog glavnog, prošlotjednog – izjavili su iz atenskog Geodinamičkog instituta za grčku Skai TV.

>> Potres pogodio Grčku – u Ateni se zatresle zgrade

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije