Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzeo automobil

Snalažljivi dječak (10): 'Ja sam patuljak koji je zaboravio vozačku'

Ilustracija/ Dječak u vožnji
Foto: Youtube
13.02.2014.
u 15:15

Dječak je odvozio više od 10 kilometara nakon čega je skrenuo s ceste gdje ga je zatekao vozač ralice koji je odmah pozvao policiju.

Da dječja mašta nema granica, dokazao je desetogodišnji dječak iz Norveške koji je, nakon što je uzeo automobil svojih roditelja, rekao da je on patuljak koji je zaboravio svoju vozačku dozvolu. 

Dječak se probudio u 6 ujutro, dok su mu roditelji još spavali, te je uzeo svoju 18-mjesečnu sestricu i sjeo s njom u automobil. Naumio je da se odvezu do djeda i bake, koji žive 110 kilometara dalje, piše Daily Mail

Dječak je odvozio više od deset kilometara nakon čega je skrenuo s ceste gdje ga je zatekao vozač ralice koji je odmah pozvao policiju. 

– Roditelji su se probudili i vidjeli da djece nema i da im je netko uzeo automobil. Možete zamisliti koliko su se uznemirili – rekao je glasnogovornik policije Baard Christansen. Dječak je rekao vozaču ralice da je on patuljak i kako je zaboravio vozačku dozvolu kod kuće. 

Iz policije su rekli da djeca nisu ozlijeđena i da automobil nije oštećen te da neće podnositi nikakve prijave. 

– Razgovarali smo s njima i prilično sam siguran da će ubuduće posvetiti veću pažnju svojoj djeci i ključevima automobila – rekao je glasnogovornik.

>> Kada 12-godišnjak otkrije tajnu i odgovori na vječno pitanje: Kako razumjeti žene?

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pamerin48
08:43 29.06.2016.

ma daj nemoj ti meni sada tu nekaj srati jel jasno ti si maloljetnik i nemas pravo voziti auto i nosi patuljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije