Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Povratak na članak

'Stiže novi val krize i bit će 800.000 blokiranih ako ne zaustavimo ovaj eldorado'

Blokirani i Snaga sami ništa ne mogu napraviti, no kada bi se udružili sa Živim zidom, Mislavom Kolakušićem i ostalim opozicijskim strankama, možda bi i bilo rezultata, kaže Aleksić.
Objava 21. svibnja 2019. 6220 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 38
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  ja nisam zaključivao ugovore o kreditu niti sam potrošio posuđeni novac, da bih ja sad morao iz svojeg džepa namirivati 'štetu'. bilo kome. ja nisam visio na mobitelu da bih trebao plaćati te račune. ja nisam uplaćivao ljetovanja posušenim novcem ... prikaži još! niti sam bio na ljetovanju, da bih sad trebao plaćati i to. ja nisam koristio auto da bih trebao platiti kredit za njega. oni koji su uzimali novce od banaka nek vrate to sa pripadajućim kamatama. hrvatska vlada nije pitala narod dal smije uzeti naših 600 mil kuna i bankama ih dati, jer je država privremeno fiksirala tečaj franka prema kuni, jer je na svjetskim tržištima, čiji smo mi dio, tečaj franka otišao nebu pod oblake. nije nas za to briga. dal banke danas mogu isti argument upotrijebiti kad netko hoće prodati zlato po 1.500 eura za uncu, a kad ga je deponirao je vrijedio 200?! zašto bi država poreznim novcem rješavala problem dužnika i banaka? blokirani su blokirani iz jasnih razloga, svoje apetite nisu prilagodili svojim mogućnostima, nisu na vrijeme počeli rješavati problem kredita ako su im se primanja smanjila. odrediti prihod kojeg ti ovrha ne može uzeti, ako i imovinu, je smiješno i nedopustivo, jer će cijenu te zaštite plaćati svi novi zajmoprimci. banke u cijenu posuđenog novca ugrađuju sad i ovaj trošak po starim poslovima, na kojima su u gubitku zbog državne intervencije. tečaj stranih valuta nije nešto što mi određujemo. bulazniti o tome da nisi primio franke, a ugovorio si kredit u njima.. ?! kune si trebao uzeti

  1 08:01 23. 5. 2019.
 • Avatar Musashi
  Musashi:

  Sve što je novo na političkoj sceni Hrvatske funkcionira i opstaje na SDP-u ukradenoj populističkoj platformi, „držite lopova“, koja im omogućava plutanje na političkoj sceni svakome za sebe.

  6 12:43 21. 5. 2019.
 • kasuv:

  dugove za telekomunikacije mora svatko rješavati sam isto tako podizanje ovih novih gotovinskih kredita u.bankama. blokirani postoje u svim zemljama evrope,jer ljudi se ne mogu kontrolirati u potrošnji,pogotovo žene. ne želim plačati nečije dugove i nečiju bahatost u potrošnji. lp

  5 12:32 21. 5. 2019.
 • Avatar DveriBG
  DveriBG:

  Onako - Populisti svih zemalja "ujedinite se!!! Ma daj!!!!

  17:59 24. 5. 2019.
 • ikbmibm:

  Aleksić je napokon skinuo masku . Cilj je s anarhistima rušiti vladu.

  3 14:36 21. 5. 2019.
 • Avatar matalan
  matalan:

  Novih tutača više nego ikad, stančine se grade na tisuće--tko to plaća..strane banke novcem svojih štediša i sve to za siću od kamata...i šta se sad Aco buni...lovu treba vratiti... auto za 100.000 kuna nakon 5 godina krede platiš 117.000 ... prikaži još! kuna ..toliko ti je inflacija..

  07:30 31. 7. 2019.
 • Deleted user:

  Predlažem biračima Blokiranih i Snage da u nedjelju podrže listu br. 15 građanske udruge Antikorupcija i time pomognu da se profilira netko tko želi napraviti reda u ovoj političkoj žabokrečini oja se nataložila u Hrvatskoj. Podržite Mislava sada, na predsjedničkim ... prikaži još! i na parlamentarnim izborima i Antikorupcija će početi rješavati probleme odozgo prema dolje. SVI za listu br. 15!

  3 15:47 21. 5. 2019.
 • Toni66:

  'Stiže novi val krize i bit će 800.000 blokiranih ako ne zaustavimo ovaj eldorado', upravo su me odblokirali od zabrane pisnaja nepodobnih komntara a gle sada ovo što nam se sprema !

  17:12 21. 6. 2019.
 • Avatar Dumen
  Dumen:

  Blokirani su si sami krivi za svoj status.

  07:14 30. 6. 2019.
 • Avatar matalan
  matalan:

  samo dižite kredite i trošite..aca će sve da sredi..

  07:15 31. 7. 2019.
 • alojz.targus:

  Nikada neću razumjeti te ovršene i blokirane . Najniža moguća mirovina (moja i ženina) Nikada ni kune duga,nikada preveliki kredit,nikada posudbe .I tko će meni pomoći,umjesto onima koji su živjeli preko svojih mogućnosti ,i izrugivali se nama glupanima,koji nismo skužili ... prikaži još! ,da će će netko uvijek njima pomoći(jer su glupi)a mi ćemo si i sami pomoći

  11:42 25. 8. 2019.
 • Avatar siva_sova
  siva_sova:

  bit će blokirano 800 0000 a opet će adz trolovi pisati što su uzimali kredite i što su se zaduživali

  1 13:40 21. 5. 2019.
 • Avatar Dadinho
  Dadinho:

  Živi Zid nije protiv kredita i kamata nego se bore protiv KAMATARENJA društva! HNB ne kreditira građane i ekonomiju nego privatne banke imaju MONOPOL na emisiju novca preko kredita. Na taj način oduzimaju imovinu građana jer ih iskamatare, ovi nemogu ... prikaži još!gu vračat i oduzmu im imovinu, na identičan način rade i državama, mi plačamo od 30-40 MILIJARDI kuna godišnje stanim kamatarima samo KAMATE na dug, ni kune ne vračamo a te kamate plačamo da se kod tih istih banaka zadužimo za taj iznos, dakle kamata na kamatinu kamatu! Kada i to postane previše onda dolaze i oduzimaju firme,šume,otoke baš kao u primjeru Grčke a to i nas slijedi- HDZ-SDP služe tom sustavu i zato jesmo tu di jesmo!

  2 13:01 21. 5. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.