Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
martin pokraj našica

Smrznuto tijelo muškarca susjed pronašao na nogostupu

nogostup stražnička
24.01.2011.
u 12:01

– Očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila zbog pothlađenosti – izvijestili su iz policije

Smrznuto tijelo 58-godišnjeg M. P. iz Martina pokraj Našica pronađeno je u nedjelju rano ujutro na ulici, samo nekoliko kuća dalje od njegova doma. Nesretnog muškarca na nogostupu je u 6.40 sati uočio suseljanin koji je odmah alarmirao policiju i hitnu pomoć. No, liječnici su mogli samo potvrditi smrt.

– Očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila zbog pothlađenosti. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja – priopćila je glasnogovornica PU osječko-baranjske Maja Marić. Muškarac je, doznajemo, imao obitelj i nije živio sam. Navodno je bio sklon neurednom životu.

Druga je ovo žrtva smrzavanja u Slavoniji u samo tjedan dana. Mrtav na podu svoje kuće pronađen je poteklog utorka 73-godišnji Zdravko Bešlić iz Zakorenja pokraj Požege. Još nije riješena zagonetka kako je Zdravko mogao umrijeti od pothlađenosti uz puno dvorište drva i to u danima kada se temperature nisu spuštale ispod ništice. Susjedi, pak, nisu mogli odgovoriti na to pitanje, objašnjavajući da nije komunicirao s mještanima.

Komentara 1

ST
Stanko1975
08:01 25.01.2011.

Ako nemate fotografiju sela, bolje nemojte ništa staviti. Ono gore nije Martin!!! Ovog trenutka idem otkazati pretplatu na večernji jer ovaj način rada koji imate je sramotan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije