Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađen mrtav

Smrznuo se na temperaturi iznad ništice i uz puno dvorište drva

zdravko bešlić (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/3
18.01.2011.
u 12:10

Da nešto nije u redu, prvi je posumnjao poštar. Vrata kuće nisu bila zaključana, a pošta koju je donio u petak stajala je na istom mjestu. Odmah je obavijestio vatrogasce, a oni policiju

ZAKORENJE – Zdravko Bešlić (73) iz Zakorenja pokraj Požege pronađen je u ponedjeljak prijepodne mrtav na podu svoje kuće, u kojoj je živio sam, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti – smrzavanje. Kako se mogao smrznuti kad proteklih dana nije bilo hladno, a u dvorištu se nalazi mnogo drva, ostat će vjerojatno nerazjašnjeno jer Bešlić nije komunicirao s mještanima.

Da nešto nije u redu, prvi je posumnjao poštar.

– Vrata kuće nisu bila zaključana, a pošta koju je donio u petak stajala je na istom mjestu. Uto je cestom naišao jedan vatrogasac iz mjesta pa mu je kazao što se događa, a kako su malo niže u selu bili policajci koji su nadzirali promet, odmah su pozvali jednog od njih. Našli su ga mrtvog. Ne znam je li bolovao ili imao kakvih problema jer nije volio razgovarati ni s nama niti s bilo kim u selu. Čula sam samo od jedne žene da mu prošli tjedan nije bilo dobro i da mu je pomogla da se ustane – ispričala je susjeda Marija Gagić.

Mještani Zakorenja o nesretnom muškarcu znaju samo da je nekada živio i radio u Sloveniji, gdje ima suprugu i djecu s kojima također nije komunicirao. Navodno je primao 400 eura mirovine.

– Obdukcijski je nalaz pokazao da je muškarac umro u posljednjih 48 sati. Na njegovu tijelu nije bilo nikakvih ozljeda, a nisu pronađeni ni tragovi provale u kuću. Vrata su bila otključana, a ključ se nalazio s unutarnje strane – rekla je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
14:11 18.01.2011.

Ja sam prošle godine ljetovao kod Splita,,Kako mi je bilo hladno preko noći,a borova šuma oko mene,ja upalih lijepu vatricu ebiga puhnu vjetar,,,jedva sam glavu spasio,,,izgorjelo pola Marjana Ove ću godine na Krk,,,tamo šuma nije izgorjela

DU
Deleted user
14:17 18.01.2011.

možda nije mogao iskru dobiti da zapali.

OB
-obrisani-
12:56 18.01.2011.

I u šumi ,prepunoj drva se ljudi smrznu,zar ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije