Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legla na njega

Smrtonosno oružje: Ljubavnika ugušila – velikim grudima

alicia young,sise,grudi,poprsje (1)
http://aliciatetas.blogspot.com/
16.01.2013.
u 19:19

Donna Lange legla je na partnera te ga ugušila grudima. On bio je sedam kg lakši te se nije mogao obraniti.

Amerikanka Donna Lange iz washingtonskog Evereta bit će optužena za ubojstvo iz nehaja jer je svog dečka 12. siječnja ugušila ogromnim grudima. Pedesetjednogodišnja Donna zločin je počinila tijekom svađe u prikolici u kojoj je stanovala s dečkom. Huffington Post piše da je Donna, čija je tjelesna težina 87 kilograma, legla na partnera te ga ugušila grudima. On bio je sedam kilograma lakši te se nije mogao obraniti.

Kada je policija stigla na mjesto zločina, 51-godišnji muškarac već je bio mrtav. Poslije je ustanovljeno da su oboje prije svađe konzumirali alkohol, a Donna je odbila priznati da ga je ugušila – grudima.

>>Zahvalila šefu na poklonu – nožu kojim je dečka izbola do smrti

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:35 16.01.2013.

A mogo ju je opalit kurcem u celo ...

Avatar comparator
comparator
19:44 16.01.2013.

Ne vjerujem ,pokažite sliku! Ako je nešto nalik ilustraciji to bi se trebalo nazvati samoubojstvom.

Avatar madcap
madcap
20:03 16.01.2013.

Ovo je već drugi slučaj. Preraste li u trend trebat ćemo smislit adekvatan odgovor. Nema teorije da nas plaše s***a, to nećemo dozvoliti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije