Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Smrtno stradala 32-godišnja žena, sumnja se na strujni udar

žena,smrt,brodski drenovci
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/3
18.06.2012.
u 20:21

Žena je otišla u prostoriju u kojoj se nalazi hidrofor kada je pala i na mjestu umrla. Uzrok smrti utvrdit će se nakon očevida

Tridesetdvogodišnja Silvija Maha pronađena je danas, petnaestak minuta poslije 17 sati, mrtva u dvorištu obiteljske kuće u Brodskom Drenovcu nedaleko Pleternice. Prve sumnje govorile su da je stradala od strujnog udara.

– Ona i muž rade u SPIN Valisu i, nakon što su došli kući iz prve smjene, Silvija je pošla djeci napuhati bazen i napuniti ga vodom da se kupaju. Kad je napuhala bazen otišla je do hidrofora koji se nalazio u prostorijici ispod stepeništa i tada se nešto dogodilo. Da je Silvija pala primjetio je mali sin koji je bio s njom i pozvao je baku. Videći ju da leži kraj hidrofora baka je zavrištala i tada smo pošli vidjeti šta se zbiva. Pomogli smo ju izvući iz prostorije van, više nije disala – ispričala je susjeda.

Na mjesto tragedije ubrzo je došla hitna, kao i djelatnici požeške Elektre. Da li je mlada majka dvoje djece doista stradala od strujnog udara i ,ako jest, zbog čega je do toga došlo, znat će se nakon obavljenog očevida te obdukcije koja će biti sutra.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
CH2710
10:12 19.06.2012.

. Kad se sumnja da je netko nastradao od struje NE smije ga se dodirivati ili pokušati izvlačiti bez zaštite (debeloe gumene rukavice i odgovarajuća obuča i odjeća)... ili dok se ne otkloni strujni krug, jer su i spasioci u velikoj opasnosti. Iskrena sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije