Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radio na obnovi kuće

Smrt u u Gunji: Visoka temperatura odnijela jedan život

gunja
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
08.07.2015.
u 00:02

- Ne znamo što je uzrok smrti, ali vjerujemo kako je to iznimno visoka temperatura za vrijeme koje je radio vani, kažu mještani

Prilikom radova na uređenju vanjske fasade u Gunji danas je jedan muškarac pao u nesvijest i ubrzo preminuo. Prema riječima mještana Gunje radi se o 45-godišnjem muškarcu koji je pomagao prilikom radova na obnovi jedne kuće.

– Bilo je oko 12 sati kada se čovjek samo srušio na zemlju. Ne znamo što je uzrok smrti, ali vjerujem kako je to iznimno visoka temperatura za vrijeme koje je radio vani. Kada je došla, hitna je mogla samo dijagnosticirati smrt - rekla nam je jedna od mještanki Gunje. Načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić potvrdio nam je kako je danas došlo do tragičnog slučaja u selu, ali nije znao o kome je riječ.

– Čuo sam za slučaj da je jedna osoba pala i da je preminula. Radi se o 45-godišnjem umirovljeniku iz Štitara. Čule su se i sirene Hitne pomoći. Vjerojatno se radi o posljedicama ovih visokih temperatura - rekao je Lucić. 

>>'Ovo je kruna jednogodišnje obnove poplavom pogođene Gunje'

Ključne riječi

Komentara 7

MO
mozdaznam
04:32 08.07.2015.

ambient. čovjek je iz mog sela. Ilija. vojnik. umirovljeni. pristojan kulturan i radišan. potjerali su ga u mirovinu. radio je fuš. presjeklo ga i umro. trebaš još nešto ?

ZG
zgblabla
06:21 08.07.2015.

neka mu je laka zemlja, barem to

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
01:53 08.07.2015.

hm, 45 godišnji umirovljenik? Onda je valjda bio invalid? Ljudi na selu bi barem trebali znati da se u podne ne boravi vani i ne obavlja težak posao, kamoli bolesni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije