Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijska istraga

Smrt u ljevaonici: Tijelo 32-godišnjaka pronašli u mješalici

Ferro Preis
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/2
16.10.2016.
u 14:21

Tijelo je pronađeno u subotu nešto prije 8 sati u pogonu tvrtke u ulici Dr. Tome Bratkovića u Čakovcu.

Tijelo muškarca rođenog 1984. godine nađeno je u subotu nešto prije 8 sati u pogonu tvrtke u ulici Dr. Tome Bratkovića u Čakovcu, a policija još istražuje cijeli slučaj, pišu Međimurske novine.

Nesretni 32-godišnji radnik pronađen je u mješalici, a istražuje se zašto je ulazio u nju i zašto se pokrenula kad je bio unutra. Pretpostavlja se da je ušao jer se nešto zaglavilo ili je želio očistiti unutarnje dijelove.

Državno odvjetništvo naložilo je vještačenje stroja, pa se čekaju rezultati tog dijela istrage koju obavlja Centar za forenzička ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba.

Nesreća se dogodila u tvrtki Ferro-Preis, ljevaonici u kojoj se proizvode kućišta elektromotora, spojnice, pumpe i drugo.

>>Prijatelja izbo nožem zbog krađe vina

>>U obiteljskoj kući pronašli mrtvo žensko tijelo, sumnja se da je sin ubio majku

Komentara 2

SX
sudbina x
15:13 16.10.2016.

Netko ga se želio riješiti i poslao ga u mješalicu koju je zatim pokrenuo. Razlog novci ili ljubavni trokut...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije