Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oteli je u vlaku

Smrt nakon zlostavljanja: Indijku grupno silovali pa objesili

indija,silovanje
Reuters/PIXSELL
14.01.2013.
u 22:34

Žena je vlakom putovala iz zapadnog dijela države prema Bengaliju kada ju je otela skupina pijanih muškaraca koja je potom zaustavila vlak i odvela je u obližnji voćnjak. Tamo je seksualno zlostavljana i obješena

Još jedna Indijka brutalno je silovana i potom ubijena. Ovaj put zločin je počinjen nad 32-godišnjakinjom koju je skupina muškaraca otela dok je sa desetogodišnjim sinom putovala vlakom, javlja International Business Time.

Žena je putovala iz zapadnog dijela države prema Bengaliju kada ju je otela skupina pijanih muškaraca koja je potom zaustavila vlak i odvela je u obližnji voćnjak. Tamo je seksualno zlostavljana i obješena. Njeno polugolo mrtvo tijelo pronađeno je kako visi s jednog drveta. Policija je izjavila da je njenu odjeću pronašla nedaleko od mjesta zločina te da su je napala šestorica muškaraca koji će, kada se pronađu, biti optuženi za ubojstvo.

Ovo je treći slučaj grupnog silovanja žena u posljednjih mjesec dana u Indiji. Jučer su u Punjabu sedmorica muškaraca silovala 29-godišnju djevojku, a sredinom prosinca silovana je i 23-godišnja studentica medicine Jyoti Singh Pandey koja je preminula od zadobivenih ozljeda. Njenim napadačima sudi se u New Delhiju, a ljutita javnost traži da ih se osudi na smrt.

>>Novo silovanje u Indiji: Sedmorica napastovala djevojku

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar anton.filic
anton.filic
22:50 14.01.2013.

Grozno. Ali o tome što se dogodilo s desetogodišnjim sinom ne doznajemo ništa. Nisu valjda i njega ubili ti neljudi. Ili ga primorali da gleda što su sve radili njegovoj jadnoj majci. Nadam se da će počinitelje ovog nedjela stići zaslužena kazna.

DU
Deleted user
23:18 14.01.2013.

Iako sam protiv smrtne kazne, u ovakvim slucajevima ne bi ni trepnula.

BO
bomba
06:55 15.01.2013.

Nevjerovatno. Ne znam što reći ali ako ikad budem putovao prema tamo Indija je na crnom popisu i kad rade to svom narodu masovno što su u stanju uraditi strancima. Indija?! Zaboravi, a divio sam se toj državi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije