Naslovnica Vijesti Crna kronika

Smrt mlade Austrijanke: Istražitelji pronašli ključni trag na dnu mora

Prema neslužbenim informacijama, lokacija na kojoj su pronađeni ključni dokazi udaljena je, procjenjuje se, oko 200 metara od obale.
01. kolovoza 2019. u 20:11 14 komentara 13260 prikaza
Austrijanka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL//Facebook

Ronioci angažirani na istrazi smrti 20-godišnje Austrijanke Verene Heinz pronašli su u moru kod Malinske odbačeni ronilački uteg o kojem je govorio Verenin otac Dieter, kao i nogu nesretne djevojke koja joj je amputirana u naletu glisera, piše Jutarnji list.

Austrijanka Provode se dodatni izvidi Gdje je točno stradala mlada Austrijanka? Očevici navode različita mjesta nesreće

Prema neslužbenim informacijama, lokacija na kojoj su pronađeni ključni dokazi udaljena je, procjenjuje se, oko 200 metara od obale.

Podsjetimo, Austrijanka Verena Heinz poginula je u Malinskoj na otoku Krku kada je na nju naletio gliser. U trenutku nesreće mlada turistica s ocem se kupala i ronila na dah te je imala ronilačku bovu promjera jedan metar.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • thu:

  Bit će sinek nekog jačeg partijaša, ljevog ili desnog, svejedno...bitno da je bezimen...

 • Avatar gusjenica
  gusjenica:

  Ime i prezime ubojice !

 • LudiAlen:

  Ljudi moji voze ko luđaci tu nema diskusije, vlada bezakonje i kaos, ali isto tako ne kužim starog!!! Na tom potezu je takav luđački promet da mene strah sa gumenjakom malim proći a kud iskusni ronioc ide roniti na tu ... prikaži još! udaljenost na tom potez???Mislio sam da će na kraju se ispostavit da su bili 50-70 m od obale ali 200 metara na tom mjestu je ravno samoubojstvu. Na jednoj strani ulaz u luku grada Malinske, na drugo strani ulaz u luku kod hotela Malin, između mol gdje izlaze jet ski, brodovi sa padobranima, bananama, gumama....uglavnom kaos. Kao da uzmem nacrtanu zebru i idem preći autoput zagreb-karlovac, nije mi stari stvarno jasan!!!