Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nalet glisera

Smrt mlade Austrijanke: Istražitelji pronašli ključni trag na dnu mora

Austrijanka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL//Facebook
01.08.2019.
u 20:11

Prema neslužbenim informacijama, lokacija na kojoj su pronađeni ključni dokazi udaljena je, procjenjuje se, oko 200 metara od obale.

Ronioci angažirani na istrazi smrti 20-godišnje Austrijanke Verene Heinz pronašli su u moru kod Malinske odbačeni ronilački uteg o kojem je govorio Verenin otac Dieter, kao i nogu nesretne djevojke koja joj je amputirana u naletu glisera, piše Jutarnji list.

Prema neslužbenim informacijama, lokacija na kojoj su pronađeni ključni dokazi udaljena je, procjenjuje se, oko 200 metara od obale.

Podsjetimo, Austrijanka Verena Heinz poginula je u Malinskoj na otoku Krku kada je na nju naletio gliser. U trenutku nesreće mlada turistica s ocem se kupala i ronila na dah te je imala ronilačku bovu promjera jedan metar.

Komentara 10

TH
thu
21:13 01.08.2019.

Bit će sinek nekog jačeg partijaša, ljevog ili desnog, svejedno...bitno da je bezimen...

Avatar gusjenica
gusjenica
23:22 01.08.2019.

Ime i prezime ubojice !

GU
Gumbar136
21:40 01.08.2019.

nič nisu pronašli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije