Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt kao socijalni problem
Povratak na članak

Sami i ostavljeni: Kako umrijeti smrću dostojnom čovjeka?

U hospicijima u 120 zemalja bolesnik ima svu dužnu pažnju iako mu je bolest neizlječiva

Komentari 3

Avatar scubacro
scubacro
12:27 01.11.2018.

...ne treba u hrvatskoj hospicij. samo jos malo treba pricekat da svi sposobni izadju iz drzave, pa da ostane citava hrvatska kao jedan veliki hospicij, je bi ostali samo ovi neizlijecivi....tu bi se mogao razviti i mrtvacki turizam, a ulaganja su minimalna

VL
VI
vidum
08:43 02.11.2018.

Živimo u vremenu i prostoru u kojem djeca imaju sva prava ili bolje rečeno, privilegije. Roditelji a naročito otac, lišeni su svih prava osim prava da se brinu za tu djecu i da im ugađaju i ispunjavaju svaku njihovu želju. Muče se i odriču svega u životu kako bi stvorili i ostavili nešto svojim potomcima.Kad ostare i onemoćaju, oni za koje su se žrtvovali, izbace ih iz kuća i stanova koje su izgradili roditelji, da bi oni mogli u potpunosti uživati u trudima nesretnika. Što reći, osim poželjeti takvima, da im se sve to vrati u puno gorem obliku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.