Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijana posla

Smrću prijetio medicinskim sestrama jer ga nisu pustile u posjet

bolnica pula
Foto: Duško Marušić/Pixsell
29.04.2020.
u 12:29

Po agresivnog 49-godišnjaka je ubrzo stigla policija i odvezla ga u postaju na triježnjenje

Zbog toga što je smrću prijetio dvjema medicinskim sestrama kazneno je prijavljen 49-godišnjak iz Pule. Kako je priopćila policija, on je pijan, sa 1,81 promil alkohola u krvi, 27. travnja u 19.15 došao do bolnice u Negrijevoj ulici. Htio je posjetiti člana obitelji, no 62-godišnja i 50-godišnja medicinska sestra mu to nisu dozvolile.

Pokušale su mu objasniti  da su posjete zabranjene zbog pandemije COVID-a 19, a 49- godišnjak im je potom počeo prijetiti.
- Sve ću vas pobiti! - vikao je.

Zbog toga je pozvana policija. Policajci su brzo stigli u bolnicu te su priveli 49-godišnjaka. Prvo je završio u postaji na triježnjenju, a zatim je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Slijedi mu i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:11 29.04.2020.

policiju ovlastiti da koristi pendreke... mnogi su zaboravili milicijske pendreke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije