Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCENA SE BUDI

Smotra županijskog rocka, svirke i izložbe, gostovanje Concrete Soxa

mondo bizarro
Dominik Grgurić/Pixsell
30.03.2010.
u 15:50

U organizaciji sve brojnijih događaja prednjače udruge Kajda i Šesta rijeka te nekadašnji začetnici punk pokreta u gradu na četiri rijeke.

Kronični nedostatak kluba mladi Karlovčani očito su odlučili ignorirati i maksimalnim trudom ponuditi što više mogućnosti za zabavu svojim sugrađanima.

U travnju će na rasporedu biti nekoliko vrlo zanimljivih događaja. Počnimo s lokalnim karakterom, jer 30. travnja i 1. svibnja sve aktivnija udruga Kajda na ŠRC-u Korana organizira Smotru bendova Karlovačke županije “Hermetika 2010.”. Zanimanje za ovaj događaj golemo je i već se prijavilo 26 bendova. Prijave traju do 19. travnja pa je vrlo moguće da će biti i još više sudionika. Oni koji žele predstaviti svoju glazbu nesumnjivo velikom broju posjetitelja mogu se prijaviti na adresu kajdaunion@gmail.com.

Ne posustaju ni nekadašnji začetnici punk pokreta u gradu na četiri rijeke. Damir Možnik, Branislav Ivanov, Srđan Lalić i Goran Jakšić organizatori su koncerta britanskog punk/metal benda Concrete Sox. Koncert, za koji zanimanje vlada i diljem Hrvatske, bit će održan 16. travnja na Maloj sceni.

Udruga Šesta rijeka, nakon uspješnog koncerta “Rock za Čile”, već ovog petka u caffe baru “Knjige i kava” zajedno s vlasnikom prostora bit će suorganizator nastupa karlovačkog punk benda “Prije svega disciplina”. Krajem mjeseca, vjerojatno u subotu 24. travnja, u organizaciji ove udruge održat će se i veliko ulično događanje posvećeno mladim umjetnicima. U planu je izložba četvero mladih fotografa, street art u izvedbi Darija Grbe iz kluba Promenada te nastup benda Hi Society.

Treba napomenuti da još nekoliko udruga i pojedinaca planira organizaciju sličnih događanja, prije svega Savjet mladih grada Karlovca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije