Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Smodej: HSP podržava Ivana Penavu

'06.05.2013., Vukovar - Ivan Penava, kandidat HDZ-a za vukovarskog gradonacelnika.  Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
Goran Ferbežar/PIXSELL
27.05.2013.
u 13:13

Iako je gospodin Penava kandidat HDZ-a i pritom je u koaliciji s našim oportunistima, moramo ovaj put zanemariti međusobne razlike i dati im bezuvjetnu potporu, kažu iz HSP-a

HSP grada Vukovara daje podršku Ivanu Penavi u drugom krugu izbora za gradonačelnika grada Vukovara. Navodi se to u priopćenju HSP-a grada Vukovara koje potpisuje povjerenik podružnice Igor Smodej.

– Iako je gospodin Penava kandidat HDZ-a i pritom je u koaliciji s našim oportunistima, moramo ovaj put zanemariti međusobne razlike i dati im bezuvjetnu potporu, jer su sada oni ti koji u ime svih nas moraju reći NE stvarima koje i mi zastupamo i koje su nametnute velikoj Hrvatskoj većini u našem gradu, piše u priopćenju. U istom priopćenju demantirane su i izjave donedavnog predsjednika podružnice Ivice Žulja da HSP u Vukovaru više ne postoji.

– Trenutačno i bez njega imamo stotinjak članova, a uskoro će biti zbor podružnice za izbor novog predsjednika i novog predsjedništva gradske podružnice. Shvaćamo da su njegove izjave plod ljutnje zbog smjene, ali ih ne opravdavamo, jer to nije dostojno jednog bivšeg visoko pozicioniranog intelektualca – rekao je Smodej.

>>'Sadašnja vlast u Vukovaru bavi se prodavanjem magle'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije