Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriza u velikoj britaniji
Povratak na članak

Smjenjuju Theresu May?

Zastupnici njezine stranke pozvali su je pred odbor koji bi je mogao srušiti

Komentari 4

AA
aabbcc
14:31 22.10.2018.

V.B. ce se sigurno izbaviti iz EU a vi mislite na sebe i sta vas moze snaci, kakve sankcije i torture... ako pozelite izaci iz EU diktature.

VL
Avatar Asterix
Asterix
15:54 22.10.2018.

EU im treba omogućiti što tvrđi Brexit. Nakon toga bi bilo puno jasnije što je korist a što nije od članstva u EU.

VL
TO
Toni70
13:05 22.10.2018.

Koliko je babetina i prijateliji europski demokretena sada potjerala diplomata iz Sadiske Arbijje ?? Možda mi jednoga malo sutra . Ovaj je kriv samo znamo svi otimao se kad su ga uhvatili daviti njih 15 tako mu i treba ..ba .. Pisao je a sam nije vjerovao koja mafija je to, nije zano i da imaju zeleno svjetlo od prijatelja koji su ga i kao uputili poslali tamo !!!!

VL
SO
sokodnaranče
11:30 22.10.2018.

UK jedna od najruznijih zemalja u Europi. Jedino sto im je dobro su fakulteti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.