Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar na HNS-ovce
Povratak na članak

Smjenjuje li Vlada Antunovića, a D. Kovačević ostaje na čelu Janafa?

Ministar Vrdoljak mogao bi već na idućoj sjednici Vlade predložiti smjenu uprave Plinacroa

Komentari 6

Avatar pupoljak
pupoljak
09:11 22.03.2013.

Sve one koji umaču prste u tuđi pekmez bez odgode smijeniti. I ne smijeniti po onoj nisi direktor ovoga nego ćeš biti direktor onoga, nego noga u guzicu i na burzu. A onda ustanoviti koliko je pekmeza požderal i oštetio državu, pa u zatvor. Dosta je više pljačkanja i lopova svih boja!!!!

VL
AS
asi2013
08:59 22.03.2013.

HNS je po broju glasaća marginalna stranka. Ne znam koja je to vrsta naklonosti pa i arogancije biti vezan za Čačića i dati mu nerealan broj zastupnika u Saboru, te tu udrugu, sinonim poslovnosti i utjecaja smjestiti u onakav odnos, koji je nerealan s obzirom na glasače. Neki dan se opet na TV pojavljuje Čačić. Da je on Mađar bio bi u bajbokani, a on se koprca i nisam siguran da će sa svojom nečuvenom žilavošću i prijateljstvu sa premijerom opet politički uskrsnuti i tako poboljšati i status svojih firmi. Meni to i nije mrsko, neka ljudi vide sa kim imaju posla.

VL
HA
Hajro
09:23 22.03.2013.

bilo bi dobro da usput smijene i sebe.

VL
ST
SturmFührer
09:50 22.03.2013.

Znam Antunovića još iz doba kad je bio asistent na fakultetu. Nikad mi nije "sjeo" i uvijek je sve radio na finjaka. I nije mi jasno kako je tako strelovito uspio. Samo je "nestao" i odjednom se pojavi na čelu Plinacro.

VL
PR
promag
09:53 22.03.2013.

Kovačević ima svoj mozak i obrazovan je pa je čovjek nešto i rekao, ali naravno treba ga odmah smijeniti jer za razliku od ostatka vladajućih eto misli svojom glavom, a ne Milanovićevom ili Čačićevom.

VL
BO
bobo
10:27 22.03.2013.

ne znam zašto bi zadržali Kovačevića, količina primitivizma koju je pokazao s dijeljenjem lekcija ministru Liniću oko čitanja knjiga iz ekonomije ne priliči niti jednom iole školovanom čovjeku. budući da nema osnovne manire kućnog odgoja osim seljačkog pljuvanja po sugovorniku kojega čak nije ni bilo za stolom ja bi mu se osobno zahvalio na suradnji. neka ga HNS zaposli u Koningu pa nek njima soli pamet , možda nešto i nauče o vođenju poduzeća. za vođenje države ipak trebaju neke druge kompetencije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.