Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiljanka Škugor:
Povratak na članak

'Žao mi je što tekst nisam poslala svima'

"U Hini sam već četiri godine degradirana. Najprije s mjesta ravnateljice, prijetio mi je i otkaz, a onda je mjesto urednika-mentora ukinuto"

Komentari 16

MO
mobitel20
10:31 05.10.2016.

Potpora odvaznoj zeni ! Sramota je za sve postene novinare koji dozvoljavaju uzurpaciju nekada casnog HNDa od strane jugonacionalistickih ekstremista koji svakim danom, sto cinjenjem,sto necinjenjem, sramote novinarsku struku krseci sve eticke norme...Jedino dobro u svemu je to sto je i laicima vidljivo koliko su neposteni, dvolicni i besramno pristrani svi ti jugonacionalisticki ekstremisti. Kako u medijima tako i na opcoj drustvenoj sceni !

VL
AN
aniva
10:35 05.10.2016.

Sjetite se Ankice Lepej koja je na konto odavanja bankarske tajne postala heroina. Dobila stan u Zagrebu, na korištenje itd itd...koju su podržavali baš svi,,,i pogledajte sad ovaj slučaj........E moj narode pametnome dosta......

VL
MK
mkarlovic
12:56 05.10.2016.

Sada vidite kako SDP-mafija funkcionira, imaju svoje ljude u svim medijskim porama i oni trebaju na vrijeme otkloniti sve sto bi stetilo komunjarama, kada se radi o Mrsicu onda to ne treba objaviti, a sto je bilo to sa Karamarkovom zenom koja za razliku od Mrsiceve nije nista kriva, i kojoj je sve podmetnuto od SDP-a. Eto vidite zato ce SDP-propasti, zato sto nisu vjerodostojni, zato sto im se ne smije vjerovati, zasto ne otvaraju komunisticke arhive, zato sto kriju istinu, kriju da su ubice i da stite ubice. Ostavku trebaju dati oni koji su odugovlacili sa objavom texta i to odmah.

VL
SD
sdpesticid
14:18 05.10.2016.

zviždače nagraditi, cenzore u službi stranačkoj udaljiti trajno.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:41 05.10.2016.

Da je poslala svima onda bi bila zvizdac, pa cak i da je poslala samo nekim medijima bilo bi u redu, ali poslat samo jednoj stranci, to je vec politika.

VL
SN
snajper
11:06 05.10.2016.

Nikakva potpora ovom novinaru. Nedopustivo je uzeti tudi tekst , i proslijediti ga stranci. To nije novinarka nego kleptomanka. Nje ni cudo sto su je degradirali ali ni to joj nije pomoglo da se opameti. Kad bi si svatko uzimao takvo pravo onda bi nastala anarhija. Znaci roditelj kom netko pregazi dijete moze uzeti pravdu u svoje ruke. Jest karikirano ali u konacnici tome vodi. Nju osuditi jer vjerojatno nikada i nije imala novinarski kodeks kao sto ga mnogi ni nemaju

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
10:44 05.10.2016.

Dobila je s pravom otkaz. Neobjavljeni tekst dostavila jednoj političkoj stranci !!! S kojim pravom se može još nazivati novinarkom.

VL
RA
rastamanaman
10:49 05.10.2016.

zasluženi otkaz i nesporedivo s ankicom lepej ili s drugim žviždačima. ovo je riječ o politikom obračunu a ne o tobožnjoj borbi za javno dobro

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.