Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijelo u zamrzivaču
Povratak na članak

Smiljanin suprug odbio svjedočiti. Branitelj upozorio na jedan važan detalj

Na traženje Smiljanina branitelja Krešimira Golubića pregledana je fotografija iz Odjela patologije ŽB Čakovec, na kojoj se vidi tijelo žrtve Jasmine Dominić prilikom uzimanja otisaka prstiju. Branitelj je pritom upozorio na detalj pokraj desne šake

Komentari 3

Avatar Aristarh
Aristarh
13:38 11.12.2019.

Muž je na muci. Mrzi je ali i voli.

VL
MI
Milas
11:30 11.12.2019.

Cak i ako ju je ubio otac a ne sestra, kriva je jer je prikrivala umorstvo. Ipak mislim da je ona pociniteljica jer je zdusno lagala o tome kako se cula sa sestrom, cak i da je bila u kuci ali da je morala brzo otici itd. itd.

VL
PU
paul-umpe
10:56 11.12.2019.

ovo je komedija.Djevojka je pronađena u zamrzivacu a branitelj trazi eventualne ljude po Zagrebu.Pa svi su znali da je u zamrzivacu.Sve to treba u zatvor.Muza sto brani zenu a ovu rugobu 20 god za tesko ubojstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.