Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera
Povratak na članak

Smijenjenom šefu kirurgije u KB-u 
Dubrava Bandić nudi 
mjesto na Sv. Duhu

Patrlju se zamjera što u štrajku nije evidentirao radno vrijeme liječnika

Komentari 16

BB
branimir.bauer.9
17:26 07.12.2013.

"Vrsni abdominalni kirurg, prof. dr. sc. Leonardo Patrlj..." sve to nije bogzašto, ako nije (neo)komunjara, ako nije glasovao 'protiv',....

VL
NV
novo vriijeme
17:12 07.12.2013.

To bi najbolje odgovaralo Ostojiću, riješi se prof. Patrlja iz Dubrave i problem riješen. Onda može Korolija ostati u Dubravi kao šef kirurgije, a prof. Patrlj neka se kolje sa kirurzima na Svetom Duhu koji su tamo šefovi i istoto profesori i ugledni kirurzi. Ponuda Bandića je plemenita ali nije riješenje, to bi bila pobjeda nasilničke, spletkaroške i nepotističke politike Ostojića. Patrlj treba dobiti zadovoljštinu u Dubravi.

VL
NV
novo vriijeme
18:16 07.12.2013.

A da Rajko Ostojić odseli na Sveti Duh. Zašto bi Patrlj koji je gradio tim i život u KB Dubravi selio u gradsku bolnicu. Tasko su ga iselili sa KB Merkur čim je tamo izgradio autoritet i počeo presađivati jetru. Da li Korolija misli biti šef kirurgije u Dubravi jer na Rebru nema što tražiti. Daj Ostojiću ostavi ljude koje zanima da se bave medicinom i prestani spletkariti i foteljašiti svoje kvazi stručnjake.

VL
AI
airmedicine
21:29 07.12.2013.

Dr Korolija je jedan od najvecih gadova u kirurgiji u Hrvata, On i politikanstvo oko njega je i razlog sto su mnogi vec otisli iz Hrvatske. Njegov veliki protektor bio je bivsi predsjednik Mesic koji mu je pomogao da dodje na Rebro na kojem se nije mogao proslaviti jer kirurgija i nije njegovo prvo zanimanje. Sada zeli biti sef Dubrave i Patrlj koji je izvrstan kirurg u Hrvatskoj nema sanse. Zalosno

VL
LE
LeonardS
17:29 07.12.2013.

Zanima me što je sa vrsnim ratnim neuro-kirurgom Zvonimirom Lovrićem, toliko zasluga i sposobnosti ima a nitko ga ni ne spominje

VL
MA
Manolic
20:03 07.12.2013.

Partija smjenjuje Hrvate i to one naj bolje !! Komunista Bandic u Banjaluci napao Joa Simunica !! Kuda to ide moja Hrvatska! U boj za narod svoj svi !!

VL
MA
Manolic
20:07 07.12.2013.

Narod treba ustati i traziti opstanak cuvenog doktora na celu KB Dubrava !! Partija bi ovoga naseg cuvenog doktora poslala u dijasporu neka pocne od nule! U boj hrvatski narode ili ce Vam postaviti partija Pupovca za predsjednika!

VL
CO
Colombo
19:37 07.12.2013.

Ovo je ništa drugo nego teror "partije". Vjerojatno sada "pernata skupina" čeka završetak "kursa" svojeg podobnog člana kako bi ga postavili na mjesto ovog stručnjaka i profesionalca. P.S. Rekao je Matan u "Prosjacima i sinovima" - a ko me liči?? Mislim kako će više nas razmisliti o ovom pitanju ako "partija" i dalje bude postavljala "prodane guzice" na profesionalna mjesta.

VL
DO
doktor1
18:11 07.12.2013.

Svi ti šefovi su postavljeni politički i smijenjivani politički. No svima je zajedničko to da su daleko od vrsnog nego prosječni u svom poslu. Kad bi se točno evidentoralo radno vrijeme onda bi šefovi prvi letili s posla jer ih pola radnog vremena uopće nema. Neki odjeli u bolnicama funkcioniraju kao privatni, npr Stanec na plastičnoj kirurgiji više provodi vremena u svojoj privatnoj ordinaciji nego bolnici. Njegova žena godinu dana nije dolazila na posao da može pripremati međunarodne ispite. Na izborima za specijalizaciju biraju se kandidati koji plate ili naprave neku uslugu. Sa strane uvijek lako nađu nekog novinara koji ionako nemaju pojma i piše superlative po narudžbi. I na kraju uvijek se žale da im je loše i da nisu plaćeni. Za ono što i kako rade liječnici u HRV su debelo preplaćeni. Znaju uspoređivati svoje plaće sa stranima ali nitko od njih svojim radom vani ne bi se dugo zadržao na poslu.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:30 07.12.2013.

Joj, joj. Pa ti idi u takvu bolnicu gdje svi štrajkaju i svade se. Mislim da ću naglo ozdraviti iako sam teško bolestan.

VL
DO
doktorica
14:14 08.12.2013.

čudo je da uopće žele naši kirurzi raditi u takovim uvjetima gdje se stručnost ne cijeni nego samo politika,pa samo naprijed gospodo ako tako nastavite liječit će nas gđaAbveršek i ekipa,a onda jao si ga nama!

VL
SN
snovakor
14:07 01.02.2019.

sve je to debelo Politička mafija otraga ... koja uništava sve pred sobom.... nastradat će opet oni "najmanji" - obični građani, koje će "krpati" nesposobni doktori !!

VL
IB
iva.begovic
18:08 07.12.2013.

Znate zašto su hrvatski učenici loši matematičari? Zato što za matematiku treba imati sposobnost logičkog razmišljanja. A to se u nas ne njeguje. Evo svi pišu kako je kirurg Patrlj vrsan kirurg što je arugment za njegov ugled i eventualnoo plaću ali nije argument da bude šef klinike što podrazumijeva organizacijske sposobnosti i suradnju s nadređenima. To sveprisutno "logičko zagađenje" najbolje se ogleda u banalnim i besmislenim izjavama naših političara. I svi smo se na to naviknuli. Evo npr. nekidan Bandić izjavi i mediji prenesu slijedeće riječi: "nastavak izgradnje osnovne škole u naselju Iver vratio je osobno dostojanstvo stanovnicima tog naselja". Pa kako molim vas komunalna infrastruktura vraća ljudima osobno dostojanstvo? Mislim, gdje je veza između ta dva pojma? Primjećuje li itko više te sveprisutne logičke besmislice? Kako da djeca razviju logičko razmišljanje kada su odmalena okruženi sveprisutnim nelogičkim razmišljanjem?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.