Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kadrovske promjene

Smijenjen šef svih hrvatskih plavaca Zoran Ničeno

niceno
Arhiva VL
18.03.2010.
u 21:09

Ničeno je tek jedan u nizu visoko rangiranih policajaca koji su potiho smijenjeni ovih dana, a kadrovskih promjena bit će, doznajemo, još.

Načelnik Ureda uprave policije Zoran Ničeno, iskusni policajac s dugogodišnjom praksom, smijenjen je s dužnosti, doznaje Večernji list. Od danas više nije načelnik Uprave policije te je raspoređen na marginalnu dužnost u Policijsku akademiju.

Ničeno je tek jedan u nizu visoko rangiranih policajaca koji su potiho smijenjeni ovih dana, a kadrovskih promjena bit će, doznajemo, još. Iz MUP-a nezadovoljan mnogočime ovih dana odlazi i Darko Dundović.

Karijeru će, neslužbeno se doznaje, nastaviti u Ini. Dundović je bio vrlo uspješan načelnik za droge i šef kriminalističke policije u Ravnateljstvu policije. Iz svakodnevne policijske struke premješten je na mjesto načelnika Odjela za unaprjeđenje rada i razvoj policije u Uredu ravnatelja policije.

Ovaj je odjel u policiji zemalja EU vrlo važan, no kod nas mu se pridaje marginalan značaj, što Dundoviću, magistru znanosti, nije odgovaralo te je jednostavno odlučio otići.

Osim načelnika PU zadarske Antona Dražine smijenjen je i načelnik PU istarske Loris Kozlevac, za čijeg je mandata lani akcijom Ipsilon završila jedna od najopsežnijih višegodišnjih obrada korupcijske hobotnice u Istri u kojoj je "pao" i kontroverzni poduzetnik i graditelj vila u Istri Dražen Golemović koji je potom izbjegao pravdi pobjegavši u BiH.

Komentara 17

OB
-obrisani-
02:05 19.03.2010.

I pustili su je kad je nakon 30 minuta pocela plakat ispred djeteta naseg.Mislim da je to dovoljno sta sam vam napisao

BR
brle
06:37 19.03.2010.

...gle samo kako se decki znadu furati na americke filmove sa cvikama!!! ahahahahahahah....ma smradovi jedni, nebi im dao ni nacrtane kokosi da cuvaju. vise mi lice na bugarske i srpske mafijase nego na normalne policijske sluzbenike!

OB
-obrisani-
02:02 19.03.2010.

Nasa policija prije nekoliko dana su mi suprugu sa djetetom malim 30 minuta zastrasivali zbog glupog prekrsaja jer je falila ulaz .Nakon toga su je ispitivali od mene, oca ,majek zasto vozi skupo auto itd .Pustili su je sa djetetom bez placana nakon 30 minuta i vise Htjeo je uzet dozvolu itd nije se svadala izvinjavala se vjerovatno je trazijo da mu udjeli koju kuna sastrane. Sta da vam dalje pisem Nasa policija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije