Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.08.2022. u 14:35

Argumentacija Bidenove Bijele kuće svodi se na to da nije smio ništa znati upravo zato što je stvar politički osjetljiva i što uvijek, pa i u takvim presedanima, treba čuvati neovisnost pravosuđa.

Komentara 4

DI
Diosiario
15:11 27.08.2022.

Biden laže. Ne samo da je znao za istragu, on je inicirao istragu. A da Biden laže to je dokazano, jer je on odmah na početku procesa stavio van snage Trumpovu izvršnu privilegiju što je bio uvjet da se uopće može pokrenuti ova klasična fishing expedition koju oni zovu "istragom".

DU
Deleted user
15:37 27.08.2022.

Znaci Milanovic=Trump s Balkana (za siromasne)

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:30 27.08.2022.

Ovo je izgleda adresirano na premijera, koji nikada ništa ne zna o istragama, samo ponekad nazove telefonom glavnu državnu odvjetnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije