Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIJEL SRB KRITIZIRA VLADU

Smanjenje poticaja poljoprivredi za 40 posto dovelo seljake do ruba

danijel srb
Arhiva VL
26.02.2010.
u 12:09

Ukinut je besplatan prijevoz učenika srednjih škola, direktnih ulaganja Vlade u Slavoniju uopće nema, a nezaposlenost u tamošnjim općinama je od 30 do 90 posto, naglašava Srb.

Vlada Republike Hrvatske kriva je za tragičan položaj hrvatskog sela jer je smanjila poticaje poljoprivredi za 40 posto - optužio je predsjednik HSP-a Danijel Srb.

- Ukinut je besplatan prijevoz učenika srednjih škola, direktnih ulaganja Vlade u Slavoniju uopće nema, a nezaposlenost u tamošnjim općinama je od 30 do 90 posto. Sve to dodatno pogoršava položaj sela – naglašava Srb te dodaje da će ova godina biti godina velikih prosvjeda seljaka koji nemaju drugog izbora.

U isto vrijeme Vlada je praktički onemogućila povlačenje 500 milijuna kuna iz europskih fondova za pomoć obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Prema njegovim riječima Vlada hitno treba zatražiti promjenu uvjeta za korištenje novca iz europskih fondova. Objasnio je, naime, kako je u ovoj godini samo teoretski moguće koristiti novac iz IPARD-a za što su krivi prerevni pregovarači.

Komentara 10

OB
-obrisani-
22:26 28.02.2010.

Bravo Srb, ti si pravi Hrvat

LO
lovcina
12:37 26.02.2010.

Koji je ovo pravaš koji se preziva Srb? Vjerovatno se prije zvao i Danilo.

LU
luena
13:30 26.02.2010.

Opet dokaz da nam na vlasti sjede nesposobnjakovici...ali kako se kaze sve se vraca sve se placa...znat ce i znaju u HDZ-u da su im dani odbrojani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije