Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srednjoafrička Republika
Povratak na članak

Smaknuta tri ruska novinara

Grupa novinara snimala je dokumentarni film o ruskim plaćenicima koji su sudjelovali u borbama u istočnoj Ukrajini i Siriji

Komentari 7

Avatar intimus 500
intimus 500
08:36 03.08.2018.

RasPutinova politika se nastavlja ... širim ljubav i ravnopravnost među ljudima

VL
RI
rightside
10:45 03.08.2018.

ma dajte,, pa vi ovdje pisete samo o rusima ili o srbiji,, to vise nije slucajno, zar ne?? zasto npr ne pisete o hr novinaru kojeg je plenkovic dao uhitit navodno zbog spijunaze il tako neceg?? zabranio vam anemicni pisat o tome ili bozinovic nije u stanju smislit kako da opravda taj potez??))))

VL
MX
Mister X
00:51 03.08.2018.

Tri ruska novinara koji su u ponedjeljak ubijeni iz zasjede u Srednjoafričkoj Republici radili su za istraživački medij koji financira Mihail Hodorkovski, bivši naftaški tajkun koji "živi na zapadu" i vjeruje kako svi Ameri obožavaju Ruse i još k tomee izdajice svog naroda ! Znači opcija 1 je i ta da ih je netko sa zapada likvidirao - nema više plačanja za skupa putovanja i igranja po A frici . A vijest super dodje jer sad već Englezi znaju da je to opet Putinovo djelo i time se dokazuju kod nekih kako su sušer pametni i pošteni oni naravno nemaju sa tim ništa .. A kad je Putin tako bistar i nema ništa što bi ga moglo ocrniti mora se stalno nešto pametno izvesti . Bolje neide za zapad , Podmukle agente ruse kokati trovati a Putinu krivicu davati ! I Uživatati slavu dok Rusi gube galavu !

VL
DU
Deleted user
13:51 03.08.2018.

Zato na vremenskoj prognozi ruske tv kažu Rusija -3 a meni čudno ipak ljeto je ?

VL
SJ
Sve je uzalud
07:07 03.08.2018.

.....davaj Putin......davaj....

VL
MX
Mister X
00:54 03.08.2018.

Ovo sa Agentima plačenicima bogatih Rusa i ako je istina dokaz je da su nešto se opametili i naučili od zapada kako se to radi ... Gledali smo film o tome kako se Ruse istjera iz Afganistana . I kakoo sada uživaju u slobodi i demokraciji sa 30 mrvih civila dnevno !!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:04 03.08.2018.

jel to ona zemlja u kojoj su francuski vojnici pomogli vlastodršcima da zadrže vlast nakon vojnog udara i općenarodne pobune? aha, jest. sad mi je malo lakše. rusi, privatna vojna kompanija, strašno... pa kako to da nema ništa o black wateru, najvećoj privatnoj vojnoj kompaniji, ona ima desetke tisuća zaposlenika, pardon, plaćenika, koji kolju a da matična država 'nema ništa s time'. baš je lijep ovaj svijet...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.