Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegavanje gužve

Služe kao taksi: Ruski bogataši iznajmljuju vozila hitne pomoći

Diego
Foto: AFP
1/2
26.03.2013.
u 17:33

Slučaj je izazvao zgražanje u javnosti koja traži da se organizatorima takvih ''obrta'' onemogući djelovanje

Moskovska policija počela je vršiti kontrolu vozila hitne pomoći na gradskim prometnicama jer je nedavno otkriveno kako iste iznajmljuju bogataši koji žele izbjeći prometne gužve.

O ''prljavim'' poslovima svjedoče i oglasi objavljeni na internetu koji nude prijevoz ''ambulantnim taksijima'' po cijeni od 200 dolara na sat, piše Izvestija.

Policija je nedavno zaustavila jedno takvo vozilo jer je kršilo prometne propise. Pregledom njegove unutrašnjosti otkriveno je kako vozilo nije bilo namijenjeno za prijevoz pacijenata, već da je luksuzno uređeno za prijevoz bogataša. Umjesto medicinskog osoblja, njime su upravljali ljudi u civilu koji su policajcima odbili predočiti osobne iskaznice.

Slučaj je izazvao zgražanje u javnosti koja traži da se organizatorima takvih ''obrta'' onemogući djelovanje.

>>Taksisti će u vozilima prodavati i prezervative

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije