Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušali zataškati

Slupao Ferrari, navodno poginuo i izazvao politički skandal!

ferrari
Screenshot
05.09.2012.
u 21:44

Otac je očito pokušao prikriti cijelu stvar kako bi spasio svoju poziciju i izbjegao politički skandal

Vozač crnog Ferrarija 458 spider, vrijednog milijun dolara, zabio se u Pekingu u ožujku ove godine u most tolikom brzinom da se gotovo raspao. Osim vozača u automobilu su bile i dvije mlade djevojke koje su pretrpjele teške ozlijede. Jedna od njih ostala je i paralizirana, piše Independent.

Na kineskim internetskim portalima priča je počela kružiti vrlo brzo, i objavljene su fotografije uništenog Ferrarija, no onda su gotovo preko noći sve vijesti vezane uz tu nesreću nestale iz kineskog web prostora.

Počelo se nagađati tko je vozač, s kim je bio u autu, a pojavile su se informacije da je svo troje bilo razodijeveno. Još veću pomutnju unijeli su strani mediji od kojih je dio naveo kako je vozač poginuo, dok su drugi mediji javljali da je ostao živ.

U međuvremenu je otkriveno i kako su policajci koji su obavljali očevid izmjenili ime vozača u zapisniku s nesreće.

Pola godine kasnije misterij je, unatoč nastojanjima da se sve zataška, ipak otkriven, jer je u javnost procurila informacija kako je Ferrarijem upravljao 23-godišnji Ling Gu, sin Ling Jihua prvog savjetnika kineskog predsjednika Hu Jintaa.

Otac je očito pokušao prikriti cijelu stvar kako bi spasio svoju poziciju i izbjegao politički skandal, te kako ne bi morao objašnjavati od kud njegovom sinu automobil vrijedan milijun dolara.

No, to mu nije uspjelo, pa je ekspresno bez objašnjenja za javnost smijenjen i poslan na "manje zahtjevnu dužnost". Ostaje na kraju samo nepoznanica je li Ling mlađi preživio sudar ili je ipak smrtno stradao.

Komentara 4

DE
dejo60
12:19 06.09.2012.

Ferrari 458 spider je dvosjed...

PE
pekec
13:03 06.09.2012.

dejo6 i peglica je za 4 osobe ali smo je u mladjim godinama natrpali sa 6 osobama. a kinezkinje su sitne i mrsave cure pa se nekako u Ferarriju stisne.

TW
Tex_Willer
14:07 06.09.2012.

Navodno poginuo??? kao da je uviđaj radila rvacka policija. svašta. ili je poginuo ili nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije