Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U GLINI

Slučajno izazvao više eksplozija: Policija pronašla mine, bombu, streljiva

Policajac
Foto: ilustracija
25.09.2020.
u 12:57

Glinjanin je zapalio staru drvenu građu kojom prilikom je eksplodiralo više eksplozivnih sredstava

Srećom je 49-godišnjak prošao bez ozljeda u eksplozijama više eksplozivnih sredstava do kojih je došlo u srijedu, 23. rujna, oko 17 sati, prilikom čišćenja zemljišta i stare drvene zgrade u mjestu Donja Bučica na glinskom području.

Glinjanin je zapalio staru drvenu građu kojom prilikom je eksplodiralo više eksplozivnih sredstava. Materijalne štete nije bilo, a i muškarac je prošao bez ozljeda. Kad se situacija smirila, policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu je s mjesta događaja izuzeo pronađene dvije tromblonske mine, jednu ručnu bombu i 26 komada raznog streljiva. 

Policija će o ovom događaju Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku proslijediti posebno izvješće.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Kod Bjelovara je potpuno izgorio kamion pun čokolade

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije