Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Slučaj zlostavljanog dječaka koji je zaprepastio Hrvatsku

Klaićeva
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
08.07.2019.
u 22:04

Policija provodi kriminalističku obradu, majka je u Puli na sezonskom radu, a Centar za socijalnu skrb traži izdvajanje djeteta iz obitelji

Dva su slučaja potresla javnost proteklog vikenda i pokrenula dvije kriminalističke obrade. U Dječju bolnicu u Klaićevu susjeda je dovela dvoipolgodišnjeg dječačića iz Zagreba s vidljivim tragovima fizičkog zlostavljanja, a četverogodišnja djevojčica iz Rovinjskog Sela u teškom je stanju u riječkom KBC-u jer je ostala u automobilu pri temperaturi višoj od 30 stupnjeva navodno dva sata.

Glasnogovornica PU Istarske Nataša Vitasović potvrdila je kako je policija protiv M. M., 33-godišnjeg oca djevojčice, podignula kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava, za što je prema zakonu zapriječeno od jedne do osam godina zatvora. Prijava je podnesena Državnom odvjetništvu u Puli, koje bi tijekom utorka trebalo odlučiti hoće li ili neće od suca istrage zatražiti da se ocu zbog eventualne opasnosti od ponavljanja djela ili utjecaja na svjedoke odredi jednomjesečni istražni zatvor.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Dalija Orešković: Morala sam se kandidirati jer sve ovo ne mogu mirno gledati, ovdje se radi o teškoj političkoj korupciji

>>Ivan Markešić: Na biskupa Uzinića okomio se zov divljine, a on samo želi obrazovati mlade

>>NBA zvijezda iz Čitluka: Uz svoju Kristinu lakše podnosim poraze na parketu

>>Šef Siemensa za Večernji: Pet mjera za gospodarski jaču Europu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije