Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božinović:
Povratak na članak

'Slučaj Sirijca koji je tvrdio da je razdvojen od kćeri ukazuje na zlouporabu međunarodne zaštite'

Riječ je o sirijskom državljaninu koji je u rujnu priču o odvajanju od kćeri iznio u bosanskohercegovačkim medijima nakon što je vraćen u BiH odakle je bio ilegalno ušao u Hrvatsku.

Komentari 5

Avatar kenshi
kenshi
19:16 21.12.2018.

Ma taj Sirijac je samo došao po svoju mrvicu sreće kako je nedavno tvrdio Milanović.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
18:25 21.12.2018.

I taj Sirijac je završil partijski tečaj pa zna kak treba srat...

VL
AG
Agricola
14:57 21.12.2018.

Bravo ministre. Evo vam još jedan adut, i držite ga u rukavu. Jučer je objavljeno da će Danska sve one migrante koje smatra nepoćudnima staviti na pusti otok i da će ih tamo uputiti trajktom koji se zove "Virus", papa pratite hoće li HRW, ARD i slične Soroseve ispostave sad napasti Dansku.

VL
ST
stefj
18:11 21.12.2018.

Treba što više ići u medije, naročito vanjske, sa sitnim detaljima poput ovoga Sirijca. Također se snimka sa skrivenih kamera može tumačiti kako Hrvatska policija korektno postupa s migrantima - oni koji na silu žele prijeći granicu, ulovljeni su bez primjene sile i odmah vraćeni nazad. Pištolje imaju izvađene isključivo radi osobne zaštite i prevencije... Ovdje je reaklama bitna, tj. mediji i njihov prikaz situacije su odlučujući...

VL
MI
misho32
17:42 21.12.2018.

Nevjerojatan je to bezobrazluk da jedan takva ljigavi tip , kao taj Božinović , sin JNA oficira i savjetnik u sekretarijatu za narodnu obranu , uzima si pravo da odlučuje o najvitalnijim pitanjima za jedan narod , kojem uopće nana pripada i suprotno volji tog naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.