Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoubojstvo ili ubojstvo?
Povratak na članak

Slučaj pokojnog policajca Dine Molnara završio na Europskom sudu za ljudska prava

Njegov otac Josip Molnar zatražio je zaštitu svojih prava zbog neučinkovite istrage, uvjeren je, ubojstva njegova sina koji je prijavio korupciju u policiji

Komentari 9

Avatar navijač
navijač
14:35 24.11.2016.

To je Ranko sredio.

VL
SC
schwertransport
14:46 24.11.2016.

Rijetko tko pocini samoubojstvo da si puca u celo obicno si stavi oruzje u usta

VL
KO
kotao
14:51 24.11.2016.

Opet Ostoja Rankovic

VL
MA
Majur
15:04 24.11.2016.

Jadna obitelj tog nesretnog dečka....takvih stvari je uvijek bilo i to na cijeloj planeti,kad staneš nekome na žulj koji ne preza libiti se puce i tako "riješiti" problem...slično kako su za ubojstvo hodakove kćeri pronašli ubojicu koji nije u stanju sebi zavezati cipele tako je i ovo kvalificirano kao samoubojstvo....tužno.

VL
RT
Rollo.Tomasi
15:23 24.11.2016.

Zna se točno zašto se Molnar ubio, ali se njegov otac radi blesav, a javno se to ne želi izreći radi pijeteta prema pokojniku. No bitno da Bohutinski i dalje drobi...

VL
Avatar Laura
Laura
20:11 24.11.2016.

Za Ostojića bi bilo bolje da je Dino ubijen, nego da se ubio sam, kako oni to žele prikazati. U prvom slučaju bi pažnja bila skrenuta sa njegova nezakonitoga postupanja na Dinijeve ubojice, a u drugom slučaju bi upravo on bio prvi odgovoran, jer, primivši Dinijevu prijavu nije postupio zakonito, nego je vratio Dinijevu prijavu onima koje je Dino prijavio. On pak je, kada mu se događaonajveći skandal u policiji od kada je RH-e, otišao u Beč na plesni bal. Bravo Ostojiću! 0 bodova za neočiglednost! No, zanimljivo je kako, posljednjih dana, stižu razni pozivi ljudi koji bi htjeli naći nekakvo srednje rješenje (koje bi svakako uključivalo konstataciju da se Dino ipak ubio sam), a sve u svrhu zaštite određenih državnih institucija. Neće moći. Dokle se svaka činjenica koja govori drugačije ili suprotno razložno ne ukloni, ne možemo prihvatiti da je riječ o samoubojstvu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.