Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED DANA

Slučaj napastvovanja u Zagrebu: Prišao ženi s leđa, primio je za grudi pa se počeo trljati o nju

ZET nabavlja nove "sustave za informiranje putnika – displeje"
Marko Lukunic/PIXSELL
23.05.2023.
u 10:29

Naknadno je utvrđeno kako se radi o muškarcu sniženih intelektualnih kapaciteta, no vještaci vjeruju kako u vrijeme napada nije bio psihotičan, već je znao što je radio

Zbog svega i dan danas imam osjećaj da mi netko prilazi s leđa, pogotovo jer tim dijelom grada i dalje svaki dan prolazim - komentirala je žena užasan slučaj koji se dogodio na autobusnoj stanici na zagrebačkoj Borongajskoj cesti kada ju je usred bijela dana seksualno napao muškarac. Naime, 39-godišnji P.B. njemu nepoznatoj prolaznici na stanici iz čista je mira prišao s leđa te je uhvatio za grudi pa se počeo trljati o njena leđa. 

- Stajala sam na stanici vraćajući se s posla. Htjela sam prijeći cestu i tad mi je s leđa prišao muškarac te me uhvatio za grudi. O mene se počeo trljati i osjetila sam da ima erekciju. Uspjela sam se osloboditi te sam zamahnula rukom i dlanom ga udarila po licu. Vikala sam mu ‘što to radiš‘, pa se počeo udaljavati. Tad sam nazvala svog supruga, kuma i policiju i krenula hodati iza tog čovjeka da ga zadržim u vidokrugu dok policajci ne dođu. Zbog svega i dan danas imam osjećaj da mi netko prilazi s leđa, pogotovo jer tim dijelom grada i dalje svaki dan prolazim - ispričala je žrtva, prenosi Jutarnji list, a svoje viđenje situacije ispričao je i suprug žrtve.

VEZANI ČLANCI:

- Bio sam jako uznemiren, a po dolasku tamo vidio sam muškarca na klupi. Prišao sam mu i pitao ga je li svjestan što je napravio, ali on nije odgovarao, nego je samo gledao kroz mene - ispričao je. Na mjesto događaja ubrzo je stigla i policija koja je P.B. privela i kazneno prijavila za bludnje radnje, a tužiteljstvo je protiv njega podignulo optužnicu u kojoj predlažu da ga se osudi na uvjetnih osam mjeseci zatvora s četverogodišnjim rokom kušnje, kao i da mu se izrekne obavezan psihosocijalni tretman i zaštitni nadzor. Naknadno je utvrđeno kako se radi o muškarcu sniženih intelektualnih kapaciteta, no vještaci vjeruju kako u vrijeme napada nije bio psihotičan, već je znao što je radio.

>> VIDEO Policija ima novi trag u slučaju nestale Maddie? Pretražit će umjetno jezero u Portugalu

Komentara 1

BR
Brankko
16:42 23.05.2023.

naPASTVovanje??? to znači -- činjenje PASTVOM. Što je pastva, to valjda znamo. -- a od riječi naPAST, imamo naPASTovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije