Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Slučaj Khashoggi i licemjerni Joe Biden

Trumpovo obrazloženje odluke da neće sankcionirati Bin Salmana zato što je dao ubiti novinara Khashoggija puno je poštenije od Bidenove

Komentari 8

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:33 12.03.2021.

Trump nije bio savršen ali sigurno nije bio licemjer. Što je mislio to je i jasno rekao. Svi prije njega a pogotovo ovaj poslije su teški licemjeri.

VL
DU
Deleted user
14:55 13.03.2021.

Brumec otkrio Ameriku?! Bolje ikad, nego nikad. Washington Post, je davno bio vodeca novina kao i Vecernjak. Davno, proslo svrseno vrijeme. Istina je srce svake vjesti! Nista novo pod suncem.

VL
Avatar MK3
MK3
11:57 12.03.2021.

Mamurluk poslije pijanke lijevih medija...

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
16:56 12.03.2021.

Trump je barem otvoreno govorio sta misli. A s obzirom na izgovoreno, cinin se da nije previse razmisljao. Slipi Djo je tek zasjeo u staracki dom, tj. Bijelu kucu. Dajmo mu jos malo vremena da pokaze u kolikoj je mjeri lutak lijevoliberalnih kabalistickih struktura...

VL
Avatar izvidnik1
izvidnik1
13:15 12.03.2021.

Prvo razočarenje sa pospanim Joeom? Netko uporno pokušava opravdati sve njegove pogreške i sakriti koliko je štetan za Ameriku a i za cijeli svijet a koliko je predsjednik Trump bio u pravu i iskren. Mediji nisu spremni realno prikazati tog licemjera jezivog Joa jer bi tako pokazali koliki su licemjeri oni sami bili za vrijeme presjedovanja predsjednika Donalda J. Trumpa ali zato pokazuju svoje licemjerije sada svojim aktivističkim stavovima.

VL
BG
Blade_Gunner
11:42 12.03.2021.

Kakve su ovo ubiboze misaone konstrukcije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.