Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žive u neizvjesnosti, agoniji i strahu…

Slučaj je uhićene Hrvate u Zambiji psihički i financijski gotovo potpuno iscrpio

23.04.2023.
u 06:58

Ne zna se još ni sljedeći datum ročišta na Visokom sudu, kamo je slučaj prebačen zbog težine sumnji, no pretpostavlja se da bi moglo biti održano u svibnju. Tada bi Hrvati prvi put mogli i čuti optužnicu. Suđenje čekaju na slobodi, što su morali platiti dva puta po tisuću dolara, ali im je zabranjeno napuštanje mjesta privremenog boravka

Komentara 60

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
07:41 23.04.2023.

Zašto ovakav narativ ne postoji za sve optuženike za teška kaznena djela?

SA
saneko23
07:51 23.04.2023.

Lako za Zanbijske woke-švercere... nego, jel Božinović uspio saznati koliko malih afrikanaca koji su pošvercani u RH nedostaje? Ova nekoordiniranost hrvatskih institucija postaje već i globalni problem. MUP nema pojma kome daje dokumente, Pravosuđe nema pojma čije krivotvorene dokimente ovjerava, sud u Zlataru za kojeg nitko nije čuo postaje hub za štambiljanje afričkih telefaksova... i nakon pol godine istrage, još se ne zna kolikonje afričke djece ostalo u RH. El dorado cirkus im nije ravan...

DR
dragob3
08:55 23.04.2023.

Ne znam jeli ovo lapsus da je :"Kada je u Hrvatsku početkom prosinca prošle godine stigla vijest da je u Zambiji uhićeno osmero Hrvata zbog sumnje u trgovanje djecom iz DR Konga" jer isti su uhićeni 7.12.,a mediji(uključujući i večernji)) su o ovom slučaj počeli izvještavati oko 20.12. kada se po društvenim mrežam o ovome pričalo, ali ne i u medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije