Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SU U ZATVORU

Slučaj Hrvata u Zambiji: U ponedjeljak tužiteljstvo iznosi nove dokaze?

18.01.2023.
u 19:25

Iako je jamčevina odobrena prije sedam dana ubrzo i plaćena, obitelji uhićenih Hrvata u Zambiji i dalje čekaju njihov izlazak. Stvar je u administraciji, kaže odvjetnica Marković

Komentara 33

DR
Draconic5
19:59 18.01.2023.

Ali zato pred neki dan, jedan naš uvaženi advokat ustvrdi javno da Zambija nije pravna država. Ne znam što reći, osim da je u Hrv. pravosuđu stanje takvo kakvo je jer to odgovara upravo takvim advokatima, kojima je osnovni posao - lov u mutnom.

Avatar R2D2
R2D2
20:03 18.01.2023.

Zanima me je li ikako gospoda koja radi na Ustavnom sudu iskoristila poznanstva za ubrzanje cijelog postupka, te eventualno preskakanje nekih koraka u svrhu dobivanja potrebnih dokumenata? Istražuje li se to? S obzirom da se proziva državni aparat, molim da se istraži tko je sve upleten. Nekako mi "baca" na lijevo, nemam pojma zakaj. Molim da i obitelji dobiju jednaku pozornost kao kad se vode istrage oko ekipe s desnog spektra.

Avatar Briselska junačina
Briselska junačina
19:47 18.01.2023.

Kompletna hrvatska administracija, od sudova do vrha države, je upetljana u ovaj švercersko-pedofilski lanac. Tko zna gdje su uopće završila i gdje su danas ta silna "usvojena" djeca iz Afrike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?