Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA VRHOVNI SUD
Povratak na članak

Slučaj Glavaš: Drago Tadić osuđen na dvije godine zatvora

Osječki poduzetnik nepravomoćno osuđen zbog pokušaja podmićivanja sudaca u slučaju Glavaš

Komentari 17

DO
Doglavnik
16:34 27.02.2013.

Kao hrvatski tz. gradjanin kako vole reci na Pantovcaku i drzavljanin ne slazem se sa odlukom hrvatskog suda. Ovo je politicko sudjenje u Hrvatskoj !! Ulazem protest zbog ovakvih presuda u Hrvatskoji trazim pustanje na potpunu slobodu gospodina Tadica !!

VL
DO
Doglavnik
16:42 27.02.2013.

Glavasa ste politicki osudili i fakticki protjerali iz zemlje ! Nemojte misliti da je Hrvatska privatna prcija kriminalca Mesica i njegovog zeta !! Drzava Hrvatska je drzava hrvatskog naroda oni koji danas sude politicke presude uskoro bi mogli biti umjesto osudjenih !!

VL
OB
-obrisani-
18:44 27.02.2013.

zašto se ne pozatvaraju ti gadovi koji veličaju ratnog zločinca Glavaša ??? . pa jesmo li mi pravna Država ili smo baš prava trula Banana.???? . Manđukić je skoro stradao u Njemačkoj što je digao ruku i time asocirao na fašistički pozdrav....a kod nas je Ratni Zločinac.....glavna ZVIJEZDA..... ..pa kaj je nama.????.....kakva smo mi to Država ????

VL
Avatar delminium
delminium
18:19 27.02.2013.

ne daj se drago - pokazao si veličinu, prijatelj u nevolji i dalje je prijatelj nažalost mi mali hrvati smo krivi samo kod nas i još na sjeveru koreje predsjednici ustavnog i vrhovnog suda su komunisti

VL
DJ
djakputnik
16:39 27.02.2013.

Nešto slabo čujem one Glavaševe poltrone iz HDSSB-a. Ništa ne komentiraju presudu ovome koji je pravomoćno osuđenog ratnog zločinca htio osloboditi tako da podmiti suce. Zgodno za naš ulazak u EU. A zanima me i kako ta vrla EU gleda na to da parlamentarnu stranku u Hrvatskoj iz tamnice vodi pravomoćno osuđeni ratni zločinac. Sve je to čudno. Europskoj uniji očigledno nije važno poštivanje zakona, nego hrvatska prirodna bogatstva koja će nam početi otimati 01.07.2013.

VL
DO
Doglavnik
16:49 27.02.2013.

Branimir Glavas je osudjen po zelji Stjepana Mesica i Ive Sanadera, jedan je vec u Remetincu a Mesic nece proci bez 30 godina robije za privredni kriminal i ratno profiterstvo u Hrvatskoj ! Iskreno mi zao,, sto je Glavas pomogaoo da Sanader ostane na vlasti a Pasalica su izbacili, nadam se uskoro dobrim odnosima Pasalica i Glavasa.. Glavas se vise puta duboko ispricao i pokajao zbog Ivica Pasalica, nadam se,, da Pasalic to razumije i da ce primiti srcu ispriku!

VL
DO
Doglavnik
16:55 27.02.2013.

Nadam se uskoro sudjenju Stjepanu Mesicu i njegovom zetu Renatu Obranovicu o pranju ukradenog novca iz Hypo ! Kao i Hypo afere kojoj je glavni krivac Stjepan Mesic !! Jasno je u Hrvatskoj dok je ovakvih sudija i Bajica da ce biti ovakvih selektivnih sudjenja po politickom odabiru ! Pitam se gdje ce te ptice oseliti kada se bude njima sudilo !! Sudili si i Antu Gotovinu a kada se Ante vratio oni koji ga sudili klanjaju se i na sva usta slave da Anto nece u politiku jer ga se boje !

VL
CU
cuma
16:56 27.02.2013.

Nioje dosta što ih vodi ratni zločinac, ne su htjeli upravljati i hrvatskim pravosuđem, jedna zloćudna ideja o svekolikoj moći pojedinaca, okupljenih oko osuđenog ratnog zločinca, govori o naci-fašizmu HDSSB-a,,,ne znam što čeka Bajić, smije li se u Hrvatskoj javno ponidaštavati odluke pravosudnih tjela i veličati ratni zločin!? U Njemačkoj bi odavno i Šišljagić i Burić i čitava svita oko njih bili zatvoreni na višegodišnje kazne!

VL
PO
poznavatelj
17:22 27.02.2013.

Ovaj Tadic je svojim potkupljivanjem sudija samo pokazao kako se sprovodila pravda u Hrvatskoj i kako su mnogi zlocinci prosli nekaznjeno.Tako se to radilo za vrijeme vladavine velikog Franje jer se smatralo da nemozete biti krivi ako ubijete Srbina.Samo nastavak politike HDH

VL
Avatar maximus69
maximus69
17:37 27.02.2013.

POZNAVATELJ...Da nije Franje nebi ti danas mogao trovati tu po portalima, jel bi se zato išlo na Dugi otok....Al dobro, vjerovatno si zelen pa to ne razumiješ...a vidim da si se i dokopao "pravih " knjiga----

VL
DR
drznedaj
18:16 27.02.2013.

Je Miki, na Dugi otok bi iso, je. I poslje malo na Losinj, Rab. Ako bi ostalo vremena napravio bi i turu oko Kornata.

VL
DR
drznedaj
18:18 27.02.2013.

A kaj se tice Tadica tog, lopina ko i onaj za kojeg je skupljao lovu. A ovaj Drmic se iskupio samo zato jer je otkucao ovog. I to ti je zastupnik hrvatskog sabora. Sve to treba natragf u onu kamenu vukojebinu pa nek si tamo sredjuju poslove, veze, pasose i porodiljne naknade. Pljuc

VL
GO
golub
18:56 27.02.2013.

Nije bitno tko sudi, već je bitno na temelju kojih dokaza i po čijem nalogu sudi.

VL
OB
-obrisani-
19:00 27.02.2013.

svi lažu....i Sud....i Vrhovni Sud...i svjedoci.i policija......i materijalni dokazi . samo Tadić....i ..kriminalci iz HDSSB-a.....govore istinu... .

VL
TO
Toni50
19:15 27.02.2013.

Slučaj Glavaš: Drago Tadić osuđen na dvije godine zatvora, zbog navodnog pokušaja spasavanja nevinog generala . Glavaš da sam zaista kriv i da nismo platili mito; zašto me nisu onda osudili za ratni zločin na 24 godine kako to zakonzakon predviđa , dali to netko zna ??? Predviđa takove kazne i za nevine heroje u Hagu zna se ....

VL
TO
Toni50
19:22 27.02.2013.

,Slučaj Glavaš: Drago Tadić osuđen na dvije godine zatvora Osječki poduzetnik nepravomoćno osuđen zbog pokušaja podmićivanja sudaca u slučaju Glavaš .. Jako previsoka kazna ; kako zanamo pokušati podmiti suca je isto probati podmiti stijenu kamen . Je nemoguče tee naše plemenite pošten ljude. Prema tome opasnost nula . Trebalo bi ga kazniti za šalu za glupost naivitet samo samo sa 1000 kuna. Ili je dokaz opasno je to raditi jel su svi podmitljivi pa sada jedva jednoga uhvatišmo i moramo to spriječiti drakonskom kaznom ???

VL
OB
-obrisani-
20:04 27.02.2013.

– Pokazali ste veliku upornost u činjenju kaznenog djela, a sve je to bilo upereno protiv vrha piramide pravosudne vlasti u ovoj državi – kazao je, među ostalim, Zdravko Majerović.. ********************** Ovom imbecilu od suca treba poništiti pravosudni ispit ii oduzeti diplomu pravnog fakulteta, radi ove presude radi „pokušaja podmićivanja neimenovanih sudaca Vrhovnog suda“! kako je kreten uspiso utvrditi da je bilo pokušaja podmićivanja kada ne zna kojih sudaca ? I pitanje je da se radi o nekome sa političke ljevice je li bi se usudio donijeti takvu presudu ili bi se javno ispričavao kao što je to postalo uobičajneo, kada je ološ u pitanju ? A vrh piramide pravosudne vlasti je trebalo smjenit, izvbaciti iz sudstva i sterati u tri pm onog trenutka kada je taj „vrh“ slavio pravomoćnu presudu Glavašu na šerbedžijinim Brijunima u društvu šlajma Stazića i Opačićke. Samo to bi bi se dogodilo da „vrh pravosudne piramide“ nije potomče Titovog partizana i utjecajnog člana CK SKH (isto leglo kao i Josipović)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.