Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR VUKELIĆ:

Slučaj bespravnog doma: Zbog propusta nekog treba po guzici

vukelic
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
16.05.2010.
u 12:42

Građevinska inspekcija u petak je izdala rješenje za uklanjanje doma, a Goršić je kao predsjednik Gradske četvrti Turanj uložio žalbu

Ministar obrane Branko Vukelić osvrnuo se na slučaj bespravnog doma u Turanjskim Goljakima čiju je gradnju inicirao i proveo državni tajnik i njegov najbliži suradnik Željko Goršić. Naime, građevinska inspekcija u petak je izdala rješenje za uklanjanje doma, a Goršić je kao predsjednik Gradske četvrti Turanj uložio žalbu, piše KAportal.

- Ako se utvrdi da je bilo elemenata i da je netko osobno napravio neku grešku onda će morati i politički odgovarati. Ako je bilo propusta onda treba nekoga, kako bi se reklo, i po guzici - kaže Vukelić te dodaje:

- Koliko znam gradnja Doma u Turanjskim Goljakima je provedena bez dozvola. Turanj je karlovački Vukovar i ljudi se tamo pokušavaju boriti za bolji život. Da li je bio dobar put, je li se išlo kako treba Gradska četvrt i Grad Karlovac moraju razriješiti između sebe. Po mojim informacijama dobivenim od gradonačelnika, ovaj projekt će se moći realizirati i u previđenim rokovima će dobiti potrebne dozvole.

Ministar Vukelić još je kazao kako vojska pomaže lokalnoj sredini, gradovima, općinama odnosno onima koji zatraže pomoć.

- U Karlovcu imamo inženjeriju u Kamenskom, sjedište Kopnene vojske. Gledajmo to i s dobre strane kao dobru nakanu, ali naravno ako se ne radi mimo zakona i propisa - zaključio je ministar obrane RH.

Komentara 14

Avatar hakela9
hakela9
16:02 16.05.2010.

Kako i za koliko je sinu kupio stan u zgradi za HRVI-e na Turnju??????

KR
kreont
13:14 16.05.2010.

Žalosno je draga nacijo što znamo više rušiti i pljuvati nego motivirano graditi i stvarati. Ovo je samo jedan dobar primjer. Ako se krene prema dozvolama bez N kovertitanih naknada za \"privatno\" zalaganje neće proč.

PR
PrincessJackie
15:21 16.05.2010.

O čemu mi ovdje pričamo? Pa nije riječ o dva malca koja su napravila nered u pješčaniku da će \"malo po turu popraviti stvari.\" Tko se tu kome ruga više?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije