Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIDIJA KISELJAK
Povratak na članak

Slučaj Agrokor možda i uvede reda na tržištu

Sve nepravilnosti u poslovanju sad se vide, a čišćenje će biti bolno i stradat će mali

Komentari 4

NO
nonasur
12:49 04.04.2017.

Dobrodošla katarza, svakako. No, nije kriv Agrokor već pravosuđe koje je sva ta neplaćanja toleriralo. Drugim riječima, sustav je i dalje trul.

VL
VN
Vezda-nam-nekak-bu
15:04 04.04.2017.

Nije poslovna politika Agrokora od jučer! Dok god zakoni ne vrijede jednako za sve, nema reda, a krivi su političari, bez obzira na stranku kojoj pripadaju!

VL
DU
Deleted user
12:54 04.04.2017.

Na kraći rok sigurno će generirati veliki nered. A upitno je koliko će uvesti reda na duži rok. Jer prije bi iz sustava trebalo eliminirati pretpostavke koje su stvorile Agrokor i njegov način poslovanja, a kriju se u politici ii mentalitetu. Ono što nitko ne spominje, a zasigurno će uslijediti, je što pitanje što će se dogoditi s velikim brojem Agrokorovih menadžera koji će zasigurno ostati bez posla. Ne sumnjam da će se jedna velika stranka s razgranatom klijentelističkom mrežom pobrinuti za njihovo zbrinjavanje u javnim i polujavnim tvrtkama.

VL
DU
Deleted user
15:06 04.04.2017.

agrokor bez ivice todorića neće biti više agrokor pa vodio ga alvarez 3, alvarez4, alvarez 5, agrokor će preuzeti neki veći i jači lanac što je ekonomska logika , a ovakovi politički pokušaji političara da nešto naprave su totalni promašaj, tako petrov koristi termin privatno tržište što je to, tržište je mjesto gdje se igra utakmica ponude i potražnje, etc hvala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.