Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mikrocefalija
Povratak na članak

Slovenski znanstvenici utvrdili da virus zika napada samo neurone u mozgu

Fetus je u 29. tjednu razvoja imao prve znakove mikrocefalije, a virus zike otkrili smo u neuronima mozga, kazala je na konferenciji za novinare u Ljubljani Mara Popović iz Instituta za patologiju Medicinskog fakulteta u Ljubljani

Komentari 6

BR
Branko102
20:56 11.02.2016.

Prije desetak dana, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO),proglasila je Zika virus globalnom zdravstvenom prijetnjom, bez navođenja nekih posebnih detalja o toj bolesti. Međutim, Global Research je otkrio neke uznemirujuće detalje, te objavio dokaze da se Zika virus nije pojavio niotkuda i da je riječ o desetljećima zaštićenom patentu virusa opake bolesti u vlasništvu "Zaklade Rockefeller".------------Sotonistički krvoloci iz obitelji psihopata i serijskih ubojica ,koje nazivaju " filantropima "( o tempora o mores) usavršili su i pustili u okoliš novo oružje za depopulaciju.

VL
DU
Deleted user
19:41 11.02.2016.

"Nervne ćelije" !?

VL
RA
ranko75
05:30 12.02.2016.

Sramota je da Bil Gejc umjesto da svojim bogastvima pomaze ljude stvara virus sa ciljem depopulacije zemlje.

VL
JO
josip
21:31 11.02.2016.

odlucila se na abortus..... SRAMOTA

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.