Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Medulinu

Slovenski surfer smrtno stradao u plitkoj vodi!

Medulin,surfanje
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/9
01.02.2014.
u 18:06

U trenutku nesreće sa Slovencem je u moru bilo još 30 surfera, ali nitko nije primijetio što se događa sve dok daska za surfanje nije izbačena na obalu

U zaljevu medulinskog kampa danas je smrtno stradao jedan surfer. Riječ je o muškarcu iz Slovenije koji je preminuo u 12.30 sati nakon što je s pješčane plaže Bjaca prevezen vozilom hitne pomoći.

Glas Istre od svjedoka doznaje da je riječ o slovenskom surferu, 47-godišnjem Radovanu Zavadlavu iz Mirena kod Nove Gorice koji je godinama dolazio surfati na ovu plažu.

Njegov prijatelj i vlasnik surf-kluba u kampu Medulin Boris Ivančić kazao je da je u trenutku nesreće s Radovanom u moru bilo još 30 surfera, ali nitko nije primijetio što se događa sve dok daska za surfanje nije izbačena na obalu. Tada su uočili da netko pluta u moru i priskočili mu u pomoć.

Surferi kažu kako su danas uvjeti za surfanje bili idealni. Valovi nisu bili preveliki i nisu nikoga dovodili u smrtnu opasnost.

- Ovo je uistinu neuobičajeno jer se to dogodilo uz samo obalu gdje je voda do koljena. U 30 godina ništa se slično nije dogodilo i ljudi koji ovamo dolaze odlično surfaju. Poznavao sam Radoslava i bio mi je prijatelj. Što je najgore, nije niti namjeravao ovog vikenda doći, ali ipak je došao. Bio je dobar surfer, iako mlad po stažu. Također, nikad, osim danas nije surfao bez pojasa za spašavanje - rekao je Ivančić.

>>Smrtno stradao 58-godišnji muškarac

Komentara 1

DU
Deleted user
19:43 01.02.2014.

Slovenci nisu naviknuti na more

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije