Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na odmoru

Slovenski državljanin poginuo u prevrtanju kanua

pilatus,vojna vježba,obalna straža,pomorske snage,hrvatska vojska (1)
MORH
10.08.2012.
u 22:02

Tijelo je pronađeno na plaži Rta Zadnja na otoku Grguru dan nakon isplovljavanja

Mrtvo tijelo 49-godišnjeg slovenskog državljanina pronađeno je danas u 16.10 sati na plaži Rta Zadnja na otoku Sveti Grgur, javlja PU ličko-senjska. Preminuli muškarac nestao je kada je dan prije s kćeri krenuo u vožnju kanuima, a dojava o nestanku zaprimljena je danas oko 13.55 sati.

Muškarac je u četvrtak oko 17 sati sa svojom 17-godišnjom kćerkom u kanuima isplovio s otoka Prvića prema mjestu Lukovo kod Senja. Pri plovidbi u Lukovo zahvatila ih je jaka bura uslijed koje je došlo do prevrtanja njihovih kanua. Maloljetnica se uspjela ponovno ukrcati u kanu, izgubivši pri tom kontakt s ocem, te doploviti do Golog Otoka. Ondje je na stijenama provela cijelu noć, te se ujutro uputila prema objektima na otoku.

Djevojka je bila u stanju šoka, zadobila je par ogrebotina, a od trenutka prevrnuća nije znala što se dogodilo sa njenim ocem u drugom kanuu.

Odmah po dojavi angažiran je zrakoplov Obalne straže, policijsko plovilo iz Senja, plovilo Lučke ispostave Rab, plovilo Lučke kapetanije Senj, te trajekt „Nosač“. Zrakoplov Obalne straže u 15:49 sati uočio je kajak u uvali na sjevernoj strani otoka Sveti Grgur.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ančica
23:11 10.08.2012.

gramatičke greške

AN
ančica
23:10 10.08.2012.

A poštovani novinari, a stvarno neki imaju pravo kada komentiraju vaš pravopis.ma nekako mi ne paše ovaj naslov,za mene totalno iskrivljen. naslov glasi."slovenski državljanin poginuo u vožnji kanuima s kćeri, ne ide ....... po mene bi bilo ovako: Državljani Slovenije,otacac i kćer kanuima se otisnuli od obale, nemareći za buru koja je divljala jadranom, tragedija se dogodila na otvorenom moru, otac poginuo kćer uspjela dozvati pomoć..........tako nekako-------i dalje normalno kako ide tekst.... tj.cijeli članak.....

HE
hekleraj
07:09 11.08.2012.

Ma ne treba sitničarit i obazirat se na pravopis. Svašta se viđa na ovom portalu, a pismenost nije među traženijom robom. Pisat se mora, pa makar baljezgat zbrda -zdola, kao na pr o vrsti kobnih plovila. Malo su isplovili kanuima, pa se malo potopili, pa su se onda naglo kanui pretvorili u kajake! Dragi tekstopišče, ako već nisi upoznat sa razlikama među njima, drž se jednog, makar oba nazvao i luftićima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije