Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Slovenska Mladina: Hrvatska kao 'najbolja susjeda' i vruć folklor hladnog rata...

Ispod fotografije djevojke u kupaćem kostimu s uzorkom hrvatskog grba nalazi se tekst 'Vruć folklor hladnog rata za prstohvat soli'
30. srpnja 2015. u 09:32 25 komentara 5214 prikaza
mladina
Foto: Twitter

I dok Vlada u Hrvatskoj danas pokreće postupak za prekid Sporazuma o arbitraži s Vladom Slovenije, naši susjedi tvrde kako nema razloga za prekid sporazuma unatoč grubim povredama ugovora.

Mediji u Sloveniji uvelike su se raspisali o aferi, a politički tjednik Mladina na svom je profilu na Twitteru objavio fotografiju naslovnice sutrašnjeg broja na kojem je Hrvatska okarakterizirana kao "najbolja susjeda".

Ispod fotografije djevojke u kupaćem kostimu s uzorkom hrvatskog grba nalazi se tekst "Vruć folklor hladnog rata za prstohvat soli".

>> Vlada pokreće postupak za prestanak Sporazuma o arbitraži

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • MarioG:

    Ne mogu shvatiti da se jedan, u naravi, korupcijski skandal, prikazuje na sto drugačijih načina. Reko bi Franjo: mutikaše i smutljivci..

  • samuraj:

    Kada je u pitanju prstohvat soli, što ste se toliko uzj.bali? Nebitna je veličina toga oko čega se sporimo,činjenica je da ste do istoga htjeli doći na pokvaren i lopovski način. Baš me zanima kako bi reagirali da je bilo obrnuto.

  • colonia:

    Još se nisu ni os srca ispričali za laži ,varanje i krađu, (ljub.banka, Krško , i tuđu zemlju) E, dragi Slovenci,jadni ste jer vas vode bolesnici, (veliku Sloveniju) . Neće vam proći zato ste i pokušali sve pozkupiti,ali nije prošlo ... prikaži još!lo niti će proći. Sjetite se Nato-a . Pa ništa ,tako će biti i sada ,ako Eu odobrava lopovluk,onda imate posla i problema, Najlakši sud se dobiva sa "Mudrim" partnerom. Strpljivost i onda ćete biti žalosni,jer istina će pobjediti, ,a zato su vam krivi vaši izabrani političari i vidjet ćete da bahatost ne prolazi. Svi smo u EU I NATU , ne zaboravite. Hrvatsku zemlju ne pokušavajte svojatati , nije dobro! Pozdrav susjedima,