Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Slovenka ispala iz glisera, liječnici se bore za njen život

pomorska policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
21.07.2019.
u 15:44

Žena se trenutno nalazi u Općoj bolnici u Zadru.

Žena slovenskog državljanstva jučer je ispala iz glisera na Jadranu te se u zadarskoj bolnici bori za život.

Kako javlja Antena Zadar, jučer je oko 13 u blizini zadarskog otoka Sestrunja žena pala s glisera i teško se ozlijedila. Gliserom je u tom trenutku upravljao njezin suprug te se trenutno nalazi u Općoj bolnici u Zadru gdje joj se liječnici bore za njezin život.

Ključne riječi

Komentara 8

SC
Shq_ctrI
16:35 21.07.2019.

o čemu ti pričaš? kakva zagađenost mora? Ako je pala s glisera pri velikoj brzini, nema otvorenih rana, ali može imati unutrašnje povrede, slično kao da je pala s velike visine u more.

SC
Shq_ctrI
17:11 21.07.2019.

@ObrenM... s glisera u vožnji je gotovo nemoguće pasti pod propeler, čak i da je pala ravno preko krme po sredini, ne bi je stiglo dohvatiti.

Avatar arba_arba
arba_arba
06:46 22.07.2019.

Alo, kod Sestrunja ne u Savu kod Beograda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije