Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO 18 SATI

Sloveniju zatresao manji potres, epicentar na dubini od 2 kilometra

Potres u Sloveniji
Foto: EMSC
03.04.2020.
u 19:39

Magnituda potresa bila je 3,7 po Richteru

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar 2222
2222
04:14 04.04.2020.

Ne vidim neki napredak sa tim novcem koji vlada hoce nagraditi tvrtke ? To je ista stvar kao i brodogradnja.Krpanje i borba za opstanak .Treba uvesti neke kompanije u nase trziste ,znaci auto industija i brodogradnja moze pokrenuti jaku buducnostt zaposlenja .Kupujemo tudju proizvodnju to je propast,a narod bez posla to je sramota ministarski stolica,totalna reforma mora se sprovesti.Ako ovako ostane dalje , bjezat ce i manjine iz Hrvatske.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
02:06 04.04.2020.

Tzv znanstvenici pripametni ovozemaljski kućni filozofi lete po svemiru svakodnevno istražuju nove planete pa te ova pa te ona planeta a ne znaju šta se događa deset kilometara ispod njihove kuće tj ispod sviju nas, doista ne mislim vrijeđat nikoga ali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije