Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronakriza
Povratak na članak

Slovenija zbog turizma želi otvorene granice, otvara i javni promet

Što se tiče "otvaranja" države za turističke posjete, slovenski je ministar kazao da bi bilo dobro kad bi EU donijela jedinstven protokol za turističke prijelaze granice, ali se radi i na bilateralnim dogovorima, pa i s Hrvatskom

Komentari 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:22 07.05.2020.

Slovenija zbog turizma želi otvorene granice unutra Schengena, otvara i javni promet ali žilet žica na južnoj granici europe i Balkana ostaje svoja na svome.

VL
DI
dalibor.ivkovic0704
19:22 07.05.2020.

Da li će radi svog turizma one koji iz EU dolaze u HR držati opet na granici po 6-10 sati i glumiti Schengen? Volim kad kranjci paze da se iz EU zemalja neki izbjeglica ne prošverca u HR. Opet kolone Macelj - Maribor i Bregana - Ljubljana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.