Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči turističke sezone
Povratak na članak

Slovenija predlaže olakšani prelazak granice za Slovence cijepljenje jednom dozom AstraZenece

U Sloveniji je u zadnja 24 sata, uz smanjeni opseg testiranja, potvrđeno samo 113 slučajeva zaraze koronavirusom, uz postotak pozitivnih od 7,5 posto

Komentari 2

US
Usputni
15:33 17.05.2021.

Znaci dobio si danas dozu, za 3 mjeseca ces drugu, a onda nakon 3 mjeseca opet iznova prvu, i tako unedogled, farmaceuti trljaju ruke presretni, vuk sit, a ovaca koliko hoces na broju.

VL
DU
Deleted user
14:37 17.05.2021.

Razmislite malo, kakva je to pandemija u kojoj se nitko ne boji virusa, nego se svi boje kontrola i rigoroznih kazni? To se zove tiranija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.