Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isplaćuju 250 milijuna eura

Slovenija predala plan isplate štediša Ljubljanske banke

Ljubljanska banka
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
16.01.2015.
u 20:42

Akcijski plan je pripremljen u roku koji je Sloveniji bio određen, a sadržava jamstvo da Slovenija presudu poštuje te da će na korektan način izvršiti presudu

Slovenska vlada danas je Vijeću Europe predala akcijski plan za provedbu presude Europskog suda za ljudska prava iz 2014., po kojoj je Slovenija dužna isplatiti staru deviznu štednju Ljubljanske banke njenim štedišama u Hrvatskoj i BiH, stoji u priopćenju koje je objavilo slovensko Ministarstvo financija.

Akcijski plan je pripremljen u roku koji je Sloveniji bio određen, a sadržava jamstvo da Slovenija presudu poštuje te da će na korektan način izvršiti presudu.

Riječ je o oko 300.000 štediša i neisplaćenoj glavnici od 250 milijuna eura, bez kamata.

>> 'Pozivam političke faktore da ustanu protiv toga jer Slovenija odugovlači s isplatom štedišima'

Komentara 2

SW
swic
22:56 16.01.2015.

Falim te Boze !

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
07:07 17.01.2015.

Ovi s prezimenima sto pocinju na A do C ce biti isplaceni 2123 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije