Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIJEKAO ODGOVORNOST
Povratak na članak

Slovenija: Pahor odbio sumnjičenja vezana na iranske poslove NLB-a

Lani je u vezi s tim otvoreno više parlamentarnih istraga u kojima su ispitivani deseci svjedoka jer se posumnjalo da je Slovenija tada kršila embargo i da se radilo o sumnjivim transakcijama i pranju novca.

Komentari 5

DO
domxerex
21:50 17.05.2018.

Nemojte tako, sigurno nisu drugovi slovenici muljali. To će vam potvrditi naši drugovi i drugari. Ali me smeta da mi hrvati koji smo kao iranskog porijekla imamo slabije veze sa iranom od slovenije. Hahaha!

VL
I1
ing-12345
05:49 18.05.2018.

A dali su slovenici ispitali i poslovanje Gorenske banke koja obavlja platni promet sa Iranom.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
21:19 17.05.2018.

😂😂😂😂 opet Slovenci muljaju nešto !

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
20:50 17.05.2018.

Kaže se da u zloveniji navodno žive ljudi, samo da nikad nitko nije vidio – čovjeka. Većina stanovništva su po nacionalnosti Alpski Srbi, endemska rasa izrasla na vječitoj težnji da po svoj stav idu na granice Osmanlijskog carstva. Manji diodio stanovništva su preci predaka Turaka – plemena Mujo, Haso i Fata. Za Slovence kojima je otac (oča) Mujo, a mama Mojca kaže se da su pametni na tatu i pošteni na majku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.